Matberedare

OBH Nordica Double Force Comp.FO5468S0

  • Stark och mångsidig med 800 W motor
  • Strimlar, skär, knådar, hackar och vispar
  • Kan användas som blender
  • 3 liter hackskål och 1,25 liter blenderkanna
Full produktbeskrivning
Pris
1 490 :-
OBH Nordica logo

Matberedare Double Force Compact OBH Nordica

Kompakt och kraftfull matberedare
OBH Nordicas mest kompakta matberedare i Double Force-serien! För snabb, effektiv och platsbesparande matlagning i det mindre köket är denna matberedare perfekt. Den passar även utmärkt för större hushåll med liten köksyta och är ett mycket användbart redskap vid all typ av matlagning. Den kompakta storleken och de lätthanterliga delarna gör den enkel att ställa undan och förvara på ett lättillgängligt sätt. Du kan också välja att ha den framme – den är stilrent formgiven och smälter in i köksmiljön – och samla och förvara skärblad samt tillbehör i den medföljande förvaringslådan.

Effektivare än stavmixer
Vid tidskrävande matlagning kommer en matberedare väl till hands. Att grov- eller finhacka nötter, grönsaker och andra livsmedel till önskad storlek tar tid om det ska göras för hand. Arbetet lämpar sig inte särskilt väl för en stavmixer, men med Double Force Compact är det inga problem. Denna matberedare är mycket snabbare och stabilare än både kniven och stavmixern, och strimlar, skär och hackar avsevärt mycket bättre. Den kräver heller inte lika stor yta som skärbrädan och är därför ett utmärkt köksredskap.

Använd som blender
Utöver matberedarfunktionerna kan detta mångsidiga köksredskap också användas som en vanlig blender och är perfekt för att exempelvis tillaga soppor och smoothies. Den klarar även av att knåda mindre mängder deg, som paj- eller kakdeg, samt att vispa grädde.

Kraftfull motor
På metallpanelen på Double Force Compacts framsida väljer du mellan 2 hastigheter samt pulsfunktion. Maskinen är utrustad med en kraftfull 800 W motor.

Tillbehör
Hackskålen är på 3 liter och blenderkannan på 1,25 liter. En spatel och 6 rostfria blad för olika skär- eller blandbehov medföljer.

Lätt att rengöra och förvara
Efter användning är Double Force Compact lätt att rengöra och alla avtagbara delar tål diskmaskin. När den inte används gör den kompakta storleken, de lätthanterliga delarna och den medföljande lådan att både maskinen och delarna är lätta att städa undan och kan förvaras på ett bekvämt sätt i köksskåpet. För att inte vara i vägen för andra köksredskap har Double Force Compact även inrullningsbar sladdförvaring på undersidan.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 800 W
Varumärke OBH Nordica
EAN 3016667246115
Allmänt
Färg Svart
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 2 st
Pulsfunktion Ja
Så många skålar/bunkar/kannor/bägare/behållare medföljer Antal skålar (st) 2 st
Steglös hastighetsreglering Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 275 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 383 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 439 mm
Så mycket rymmer produkten i liter. Volym (liter) 3 liter
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.66 kg
Vårt artikelnummer: 117551

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris