Lyktstolpe/pollare

Nordlux Aludra Pollare 95 Svart

  • 95 cm hög
  • Ger en vacker ljus- och skuggeffekt för ett inbjudande utseende
  • Enkel installation med medföljande bas
  • Dimbar
  • Designad av Jacob Jensen Design
Full produktbeskrivning
2 449 :-
Nordlux logo

Aludra Pollare 95 Svart Nordlux

Uppgradera din trädgård med Nordlux Aludra Pollare 95, designad av Jacob Jensen Design. Med en enkel installation ger denna pollare en vacker ljus- och skuggeffekt.

Designad av Jacob Jensen Design
Nordlux Aludra Pollare 95 är designad av välkända Jacob Jensen Design, vilket garanterar att den är både elegant och modern. Pollaren har en svart färg och en skulptural design som ger den ett stilrent och modernt minimalistiskt utseende, och den är tillverkad av högkvalitativt aluminium, vilket garanterar dess hållbarhet.

Ljus- och skuggeffekt
Nordlux Aludra Pollare 95 ger en vacker ljus- och skuggeffekt som ger din trädgård ett inbjudande och härligt utseende. Pollaren har en höjd på 950 mm och en diameter på 124 mm, vilket ger en optimal ljusspridning.

IP54-klassning
Nordlux Aludra Pollare 95 har en IP54-klassning, vilket innebär att den är hållbar och väderbeständig. 

Enkel installation och dimbar
Installationen av Nordlux Aludra Pollare 95 är väldigt enkel med den medföljande basen. Pollaren är också dimbar om du använder en dimbar ljuskälla.

Välj ljuskälla efter behov
Observera att ljuskällan inte ingår när du köper Nordlux Aludra Pollare 95, men det gör det möjligt för dig att välja den ljuskälla som bäst passar dina behov och preferenser. Exempelvis en dimbar ljuskälla om du vill kunna dimra. Till Alludra pollare behöver du en ljuskälla med E27-sockel och max 15 W.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Energiinformation
Spänning (V) 230 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 15 W
Varumärke Nordlux
EAN 5704924004483
Allmänt
Färg Svart
Material aluminium
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Skyddsklass IP54
Ljuskälla ingår Nej
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Dimensioner
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 950 mm
Anger produktens diameter i mm. Diameter (mm) 124 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1 kg
Vårt artikelnummer: 121521

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris