Trådlös videodörrklocka

Nedis Smartlife Trådlös videodörrkl

  • HD-kamera med bred betraktningsvinkel och bildförstärkning
  • Stillbild sparas i molnet och video lagras på MicroSD
  • Rörelsedetektor skickar pushmeddelande till din smartphone
Full produktbeskrivning
689 :-
Nedis logo

Smartlife Trådlös videodörrklocka Nedis

Svara var du än är
Med den här smarta dörrklockan med kamera från Nedis vet du alltid när någon står utanför din dörr, oavsett var du befinner dig. När din besökare ringer på dörrklockan, eller bara närmar sig din ytterdörr, får du tack vare rörelsedetektorn ett pushmeddelande på din smartphone. Då kan du inleda ett videosamtal, be ett bud att lämna paketet hos din granne eller tala om för en försäljare att du inte är intresserad, utan att ens öppna dörren. Eftersom du kan svara var du än befinner dig i världen så länge som din smartphone har en internetanslutning, ökar det också hemsäkerheten eftersom det ser ut som om du är hemma.

HD-kamera
HD-kameran (720p) har en betraktningsvinkel på 120° och bildförstärkning, vilket gör att du tydligt kan se vem som står utanför dörren, dygnet runt.

Sparas
Du behöver inte oroa dig för att du inte ska hinna till dörren. En stillbild sparas i molnet och videoinspelningar lagras på ett MicroSD-kort (ingår inte) så du kan titta på dem när du vill.

Batteridriven
Den trådlösa dörrklockan med kamera är enkel att installera eftersom den inte kräver några strömkablar eller andra ledningar och den har ett laddningsbart batteri som ingår. Batteritiden är upp till 2 månader eller 200 inspelningar på en enda laddning.

Extra tillbehör
Utöka dörrklockan med Nedis ringklocka (WIFICDPC10BK - ingår inte) så kan du höra ringsignalen även om din smartphone är avstängd.

Paketet innehåller:
Videoporttelefon
Vinkel för montering på vägg
Installationsmaterial
Snabbstartsguide

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Nedis
EAN 5412810331567
Produkttyp Trådlös dörrklocka med kamera
Utomhusbruk Ja
Väderbeständig Ja
Maximal digital videoupplösning 720
Anslutningsteknik WiFi
Allmänt
Färg Vit
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.24 kg
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 105 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 165 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 100 mm
Vårt artikelnummer: 117136

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris