Laddar...
Smart lampa

Nedis Smartlife LED Bulb Spotlight GU10 4.9 W

  • Ändra lampans färg och ljusstyrka via app, röststyrning eller fjärrkontroll
  • Varmt till kallt vitt ljus 2700-6500 K
  • Ansluts enkelt direkt till WiFi
  • GU10
Full produktbeskrivning
139 :-

LED Bulb Spotlight GU10 4.9 W Nedis Smartlife

Smart GU10 spotlight LED med varmvitt till kallvitt ljus.

Fjärrstyr din belysning
Ta kontrollen över din belysning med den här smarta lampan som ansluts direkt till ditt trådlösa nät eller din Wi-Fi-router för att erbjuda fjärrstyrning som en del av ditt Home Automation-system. Du kan ändra lampans färg och ljusstyrka via Nedis SmartLife-app eller länka lampan till Google Home eller Amazon Alexa för att styra den med rösten. Du kan även använda den smarta fjärrkontrollen (extra tillbehör ingår ej) för att enkelt slå på och stänga av den smarta lampan eller ändra ljusstyrkan.

Timer
Kombinera modern teknik och klassiskt utseende med den här smarta lampan. Du kan kontrollera lampans ljusstyrka med Nedis SmartLife-app eller länka lampan till Google Home eller Amazon Alexa om du vill styra den med rösten.

Enkel att installera
Du behöver inte vara en teknisk begåvning eller elektriker för att styra och automatisera dina anslutna apparater och enheter. Allt du behöver är en smart lampa och din Wi-Fi-router. Den intuitiva appen ger dig möjlighet att slå på eller av apparater på distans och automatiskt.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Nedis Smartlife
EAN 5412810335466
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.047 kg
Färg Silver
Material Plast
Typ av ljuskälla LED
Spänning (V) 230 V
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel GU10
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Globtyp Spotlight
Energiförbrukning per 1000 timmar 5
Globfärg Klar
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 50 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 50 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 52 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 4.9 W
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 345 lm
Anger ljuskällans livslängd. En LED-lampas livslängd är vanligtvis 15 000-25 000 timmar. Brinntid (h) 10000 tim
En ljuskällas spridningsvinkel anges i grader. En ljuskälla med 10° ger dig en smal ljuskägla, och 60° ger dig en bredare ljuskägla. Detta kan vara bra att känna till när du ska bedöma hur många lampor du kan behöva för att belysa ett större område. Spridningsvinkel (°) 36 °
Färgåtergivningen anges i Ra och mäts i ett värde från 0 till 100. Ju högre tal, desto bättre färgåtergivning. Färgåtergivning (Ra) 80 Ra
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) G
Energiklass
Vårt artikelnummer: 118158

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här