Laddar...
Kylbox Mobicool MP27 Blå 117745
Kylbox

Mobicool MP27

  • Kapacitet: 28 liter
  • Högkvalitativ isolering – sval temperatur längre
  • Mångsidigt bärhandtag
  • Robust polypropen-konstruktion
Full produktbeskrivning
359 :-
Mobicool logo

Kylbox MP27 Mobicool

Enkelhet och funktion möts här för att tillhandahålla en bekväm icke-elektrisk kyllösning, redo på några sekunder för att åka på vilken roadtrip som helst! Med den passiva kylboxen MP27 kan du vara helt utan ström men ändå njuta av kalla drycker tack vare extra tjock isolering. Perfekt för användning på stranden och för utflykter till avlägsna naturplatser.

Genomtänkt förvaring
Mobicool MP27 kylboxen har ett kompakt utrymme för enkel transport, men samtidigt en mycket generös lagringskapacitet på 28 liter!

Allround-handtag
Ett mångsidigt bärhandtag håller locket stängt om det skulle finnas några gupp på vägen. Bärhandtaget kan antingen fixera eller stötta locket.

Robust
Kylväskan är också gjord av kraftig polypropen, vilket gör den idealisk för användning utomhus. Lägg bara till några kylklampar och MP27:s insprutade skumisolering håller kyliga temperaturer längre. Vem behöver el? Med Mobicool MP27 behövs det inte!

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Mobicool
EAN 4015704290912
Färg Blå
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.85 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 296 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 396 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 445 mm
Vårt artikelnummer: 117745

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här