Det finns få saker som slår en riktigt bra hemmafest. Men, ibland behöver feststämningen lite hjälp på traven. Därför har vi samlat prylarna som suddar ut vardagen och lockar fram partyatmosfären!

Sätt stämningen med en storslagen skärm

"Vad har tv med fest att göra?", kanske du tänker. Svaret är: ganska mycket faktiskt. Att inkorporera tv:n i hemmafesten öppnar upp för oändliga möjligheter; inled festkvällen med middag framför ert favoritpogram, sjung karaoke, spela upp musik, visa upp ett bildmontage, håll i ett quiz eller starta en gamingingturnering. Kort och gott: tv:n ger dina gäster något att samlas kring och det ger dig möjligheten att sätta din alldeles egna prägel på kvällen. 

Satsa på ljud i världsklass

Bra ljud är a och o för att skapa feststämning. Gå “all in” med ett par rejäla högtalare med synkroniserade ljuseffekter eller kör på en kompakt, bärbar Bluetooth-radio som du enkelt förflyttar mellan festens olika rum. 

Tips! Svårt att fylla spellistan? Gör det till en lek! Dela listan i förväg och låt varje gäst lägga in en favorit. Låt sedan festdeltagarna gissa vem som valt vilken.

Bjud på succésnacks och bubbliga drinkar

För att hålla gästerna på bra humör behöver du vara förberedd på kurrande magar. Bjud på ett par enklare men smarriga tilltugg och festen kan pågå hela natten! Med smarta köksapparater och smidiga tillbehör blit det extra enkelt att förbereda eller fixa något på studs.

CHIPS I AIRFRYERN 

Imponera på gästerna med hemmagjorda chips – både nyttigare och godare än köpta!

Till receptet →

SALTROSTADE PADRONES

Den spanska tapasklassikern piementos de padrones slår aldrig fel. 

Till receptet →

KLASSIKERN PALOMA I NY TAPPNING 

I den här fräscha varianten av den mexikanska klassikern Paloma använder vi grapefruktjuice och sodavatten i stället för läsk. För att göra drinken alkoholfri byter du ut tequilan mot mer limejuice och sodavatten.

Till receptet →

BUBBLIG GIN & TONIC MED PASSIONSFRUKT

En uppdaterad Gin & Tonic med passionsfrukt känns fräsch och lätt till de tyngre snacksen. Fram med Soda Streamern! 

TIll receptet →

Servera med stil

Vi äter med ögat – även under fest. Med en snygg dukning förhöjer du både smak och feststämning. Skippa plastmuggarna och utforska din dukningsstil! 

Tips! Tänk på helheten och knyt ihop dukningen med festens eventuella tema. Med servetter och enkla dekorationer lyfter du resultatet ytterligare. Att låta en ljusslinga ringla över bordet är även ett brandsäkrare alternativ än levande ljus.

Glöm inte bort dig själv!

Dukning: check, musik: check, mat: check. Men har du själv kommit i feststämning? Se till att få en stund för dig själv och gör dig extra fin. Testa den där nya hårstylingen, trimma skägget till perfektion och se till att festblåsan är skrynkelfri och redo att rockas. 

Tips! Fixa Hollywood-lockarna kvällen till ära – det är enklare än du tror! 

Röj efter röjet!

Efter en lyckad fest väntar en mindre rolig aktivitet: städningen. Med en effektiv dammsugare, en rymlig tvättmaskin och en effektiv diskmaskin blir jobbet lite lättare. Svep en kopp kaffe, sätt på din favoritmusik och få bukt med diskhögen, konfettin på golvet och kläderna med matfläckar. 

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris