Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Wood's 8012810 Wood's Ben till Wood's ELFI150 Hace 112288

Tillbehör luftförbättring

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Tillbehör luftförbättring

Här hittar du vårt sortiment av tillbehör till luftförbättringsprodukter.

För att klimatprodukter ska fungera optimalt gäller det bland annat att alla tillbehör och delar är hela och rena. Bland annat måste filtret till din luftrenare kontinuerligt bytas för att din luftrenare ska fungera effektivt. Ta hjälp av bruksanvisningen till din klimatprodukt för att se vad som gäller i ditt fall.

Ren luft bra för din hälsa

Vi mår alla bra av att vistas i en ren inomhusmiljö. Bland annat minskar risken för att virusinfektioner sprids. Med hjälp av en luftrenare kan du hålla din inomhusluft fri från små partiklar som damm och pollen.

För dig med astma eller allergi är det extra viktigt att hålla koll på inomhusluften för att minska dina symptom. Väljer du en av de klimatprodukter som är godkänd av Astma & Allergiförbundet kan du känna dig extra trygg i ditt val.

Klimatprodukter förebygger fuktproblem

Det är inte alltid lätt att upptäcka om det är för mycket fukt i din inomhusluft. Fukt kan bland annat leda till problem med mögel och röta. Med hjälp av klimatprodukter som en hygrotermometer kan du enkelt hålla koll på fuktnivån i utrymmen som din källare, krypgrund eller tvättstuga.

Med en hygrotermometer kan du läsa av den högsta och lägsta temperaturen och fuktnivån under det senaste dygnet. Ett larm aktiveras automatiskt om temperatur- eller fuktighetsnivåerna blir för höga eller för låga.

Klimatprodukter för renare luft

Med hjälp av en luftrenare får du renare inomhusluft då de små partiklarna i luften filtreras bort. Upplever du att du inte blir av med pollen, damm, rök eller parfymdoft inomhus? Då kan en luftrenare vara det du behöver. Det kan också vara bra att se över din ventilation.