Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Canvac CPA3802V Canvac CPA5121V Canvac CPA6901V Climadiff CLIMA25R portable AC

Luftkonditionering

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Luftkonditionering

Här hittar du vårt sortiment för luftkonditionering. Den enklaste vägen till skön svalka – genom klibbigt varma sommarnätter och stekande heta dagar.

Att välja luftkonditionering med rätt kapacitet

När du väljer luftkonditionering behöver du först och främst ta hänsyn till hur många kubikmeter AC-anläggningen är verksam i. Det är alltså viktigt att din air conditioner har en luftflödeskapacitet som matchar volymen av rummet den står i. Man brukar räkna med att en effekt på 70 W är tillräckligt per kvadratmeter. En formel som kan vara bra att ha i åtanke i valet av AC.

Vilka funktioner behöver du?

Utöver ren prestanda kan det också vara viktigt att AC:n är tystgående – i synnerhet om den är tänkt att stå i ett sovrum. Du kan också se till att välja en luftkonditionering som går som är programmerbar – så det sveper in en sval bris genom sovrummet när det behövs som bäst.

Att tänka på

Ta även hänsyn till rent praktiska aspekter när du väljer luftkonditionering. Det kan exempelvis vara bra att säkerställa att AC-anläggningens yttre dimensioner passar så att den är lätt att placera där du tänkt.