Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Wilfa HU-4W Canvac CLF1301V Canvac CLF3301X

Luftfuktare

  • Du har valt:
  • Nollställ filter

Visar av produkter

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa

Visar av produkter

Luftfuktare

Här hittar du våra luftfuktare som kan hjälpa dig att få en bättre inomhusluft. Tack vare sin nätta storlek är luftfuktare lätta att placera. De är högeffektiva, energisnåla och ger snabbt en mer behaglig inomhusluft.

Upplever du att din inomhusluft är för torr? Då kan det vara dags att investera i en luftfuktare. De luftfuktare vi har i vårt sortiment är i olika prisklasser och har olika funktioner, allt för att du ska kunna hitta den modell som passar dig och dina behov bäst.

Effektiv och tyst

De luftfuktare vi erbjuder är alla så tystgående att du till exempel inte kommer att störas under natten. Du kan befukta upp till 50 kvadratmeter och du kan välja mellan manuell eller automatisk kontroll.

Nackdel med för torr inomhusluft

Tillbringar du mycket tid inomhus och det är torr luft blir dina ögon och andra slemhinnor lätt torra. Då blir du lättare förkyld, din hud blir torr och det kan uppstå sprickor i dina trämöbler och trägolv eller parkett. Huvudvärk och trötthet kan också vara orsakat av för torr inomhusluft.

Underlättar för dig med allergi eller astma

Om du har astma eller allergi är det viktigt att inomhusluften är både ren och inte för torr. Vintertid kan vara extra jobbig då luften är torrare än under sommaren. Med hjälp av en luftfuktare kan du tillföra med fukt i inomhusluften och det blir lättare för dig att andas.

Skötsel av din luftfuktare

Se till att inte överanvända din luftfuktare, allt för fuktig luft kan vara orsak till att kvalster eller mögel uppkommer. Koka gärna vattnet du använder i din luftfuktare eller använd destillerat vatten. Se till att byta vattnet ofta och kontrollera regelbundet så att alla filter är rena. Annars finns det risk för att det bildas bakterier i själva luftfuktaren.

I manualen till din luftfuktare finns mer detaljerad information kring hur du sköter din maskin. Se till att läsa igenom den ordentligt innan du använder din luftfuktare för första gången.