Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation

Fläktar

Just nu finns det inga produkter av denna typ på webbplatsen. Kontakta din närmaste butik för att se om de har några produkter i lager.


Lista med alla ELON-butiker

Fläktar

Här hittar du ELON:s utbud av fläktar. I vårt sortiment hittar du bland annat bordsfläktar och golvfläktar. Oavsett dina behov så hittar du din nya fläkt hos oss!

Behöver du förbättra din ventilation hemma?

Fläktar för bord och golv

Börjar sommarvärmen göra sig påmind inomhus? Vill du skapa samma sköna bris vid skrivbordet som du kan uppleva på stranden? Då kan en fläkt att placera på bordet vara något för dig! Det är ett enkelt sätt att få snurr på luften och få ett skönare klimat inomhus.

Om du är ute efter en större fläkt med större kapacitet kan en golvfläkt vara något för dig. Våra fläktar går att programmera i hastighet och höjd, och du kan även programmera den för att rotera så att luften sprids jämnt i rummet.

Hjälp med att välja fläkt

Vet du inte vilken fläkt du ska välja? Kom in till din närmaste ELON-butik så hjälper vi dig att hitta den fläkt som passar dig och dina behov bäst.