Laddar...
Bluetooth-högtalare Sony SRSRA5000.CEL 207A239471
Bluetooth-högtalare Sony SRSRA5000.CEL 207A239471
Bluetooth-högtalare Sony SRSRA5000.CEL 207A239471
Bluetooth-högtalare Sony SRSRA5000.CEL 207A239471
Bluetooth-högtalare Sony SRSRA5000.CEL 207A239471
Bluetooth-högtalare

Sony SRS-RA5000

  • Musiken är överallt
  • 360 Reality Audio eller Immersive Audio Enhancement
  • Med hela sju element kommer du att höra skillnaden
  • Smart och lätt att använda
  • Trådlöst med Bluetooth-teknik
  • Wi-Fi-anslutning
  • Kompatibel med Spotify Connect
  • Chromecast built-in
  • Musik i
Full produktbeskrivning
5 490 :-

Musiken är överallt

Med omgivningsljud som fyller hela rummet kommer den förstklassiga trådlösa högtalaren SRS-RA5000 ändra hur du lyssnar på musik hemma.

Vad menas med ett ljud som fyller hela rummet

Ett ljud som fyller hela rummet passar perfekt när som helst, oavsett om du läser, lagar mat, arbetar eller pratar med en kompis. Precis som bakgrundsmusiken på ditt favoritkafé är den lugn och stör inte. Ljudet sprids ut både horisontellt och vertikalt för att skapa exakt rätt stämning i alla rum.

360 Reality Audio eller Immersive Audio Enhancement

Eftersom 360 Reality Audio spårar tillgängliga tredimensionella ljudplatsdata kan ett ultimat ljud som fyller hela rummet levereras. Men om det inte finns tillgängligt, inga problem: Immersive Audio Enhancement, en unik algoritm från Sony, levererar effektivt dina favoritlåtar med ett stereoljud som fyller hela rummet.

Med hela sju element kommer du att höra skillnaden

Tre uppåtlutande högtalare sprider musiken vertikalt medan tre sidohögtalare sprider ljuder horisontellt. De kompletteras av en bashögtalare som översköljer rummet med fylligt och djupt basljud.

Smart och lätt att använda

RA5000 är lätt att installera med krångelfri användning och passar lika sömlöst in i ditt liv som i ditt hem.

Trådlöst med Bluetooth-teknik

Om du parkopplar högtalaren med din smartphone via Bluetooth kan du enkelt streama din musiksamling.

Wi-Fi-anslutning

Använd Wi-Fi för att få tillgång till dina favoritströmningstjänster via högtalaren, och styr spellistan från din telefon.

Kompatibel med Spotify Connect

Spela upp Spotify direkt via högtalaren med Spotify Connect-appen på din enhet för fullständig fjärrstyrning.

Chromecast built-in

Strömma musik, webbradio och poddsändningar från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator till ljudenheten. Tryck bara på castknappen.

Musik i flera rum

RA5000 är lätt att lägga till i en högtalargrupp i appen Google Home eller Amazon Alexa. Via appen eller din Assistant-högtalare kan du sedan spela olika låtar i olika rum eller samma musik i hela huset.

Röststyrning

Har du en enhet med Google Assistant built-in eller Alexa built-in? I så fall kan du använda den för att styra RA5000 med rösten. Lägg till RA5000 i högtalargruppen med hjälp av appen Google Home eller Amazon Alexa så behöver du bara yttra orden - oavsett om du vill börja spela musik, ändra volymen eller hitta andra funktioner.

Anpassa inställningarna med appen Sony | Music Center

Hämta appen Sony | Music Center till din smartphone och få trådlös kontroll över musiken. Förutom att välja spellista eller köa nästa låt kan du även justera inställningar som equalizer.

Justerar volymen automatiskt

Vissa låtar spelas för högt och andra för lågt, vilket kan medföra att du måste ändra volymen hela tiden. RA5000 löser det här problemet genom att analysera varje låt och automatiskt spela dem med en jämn volym - så du behöver inte lyfta ett finger.

Ansluter trådlöst till din tv

Vill du få bättre ljud från din tv? Kompatibla BRAVIA-tv-apparater skickar ljudet trådlöst via Bluetooth-anslutning till RA5000 så att du får en bättre tittarupplevelse. Låg latens innebär att det du hör synkroniseras exakt med det du ser på skärmen.

Ljudkalibrering

Var du än installerar din RA5000 kan du kalibrera den för optimalt ljud med hjälp av en intern mikrofon och unik Sony-algoritm. Du behöver bara hålla in knappen Immersive Audio Enhancement på höljet så startar RA5000 kalibreringen.

High-Resolution Audio

Få subtila nyanser i studiokvalitet hos ljud med bättre än cd-kvalitet med High-Resolution Audio. Passion för musiken märks i varje komponent från signal till högtalare, så det känns som om artisten uppträder precis framför ögonen på dig.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Sony
EAN 4548736093126
Display Name Sony SRS-RA5000
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.9 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 235 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 225 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 329 mm
Vårt artikelnummer: 207A239471

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här