Trädgårdsbelysning

LightsOn Garden plug & play Cosy

  • 10 utbytbara ljuskällor
  • Dimbar och utbyggbar
  • IP44
Full produktbeskrivning
599 :-

Partyslinga Cosy LightsOn Garden Plug & Play

Med ljusslingan Cosy från LightsOn får du ett varmt, mjukt sken och en härlig stämning i din utemiljö.

5 meter lång
Slingan är 5 meter lång, har 10 ljuskällor och kopplas enkelt in i någon av LightsOns kablar. Vill du ha en längre slinga kan du koppla flera Cosy efter varandra, upp till totalt 6 stycken ljusslingor, vilket kan ge en totallängd på 30 meter.

Utbytbara och dimbara lampor
Ljuskällorna är varmvita, utbytbara och fullt dimbara med dimmer (5094). De är tillverkade i transparent plast vilket ger en god hållbarhet för väder och vind. För optimal funktion rekommenderas att inga andra lampor kopplas efter Cosy. 

Komplettera med transformator
Glöm inte transformator. Tänk på att välja en transformator som passar det sammanlagda antalet watt på dina lampor. För optimal livslängd rekommenderas att inte belasta transformatorn med mer än 85 % av maxkapaciteten.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Energiinformation
Spänning (V) 12 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 0.5 W
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) G
Energiförbrukning per 1000 timmar 3
Varumärke LightsOn Garden plug & play
EAN 7340110600398
Allmänt
Färg Svart
Material PVC
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel E27
Typ av ljuskälla LED
Skyddsklass IP44
Ljuskälla ingår Ja
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 30 lm
En ljuskällas spridningsvinkel anges i grader. En ljuskälla med 10° ger dig en smal ljuskägla, och 60° ger dig en bredare ljuskägla. Detta kan vara bra att känna till när du ska bedöma hur många lampor du kan behöva för att belysa ett större område. Spridningsvinkel (°) 360 °
Färgtemperaturen anges i Kelvin (K). Ju lägre Kelvin-grader, desto varmare sken. Dekorationsljus ca 1800-2700 K. Stämningsljus ca 2200-2700 K. Allmänljus ca 2700-3000 K. Arbetsljus ca 3000-4000 K. Kallvitt ljus/dagsljus ca 6000 K. Färgtemperatur (K) 2500 K
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 50 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 5000 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 110 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 5 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.6 kg
Vårt artikelnummer: 122476

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris