Trädgårdsbelysning

LightsOn Garden plug & play Astro

  • Passar mindre träd, buskar och där du vill belysa enskilda objekt
  • Mjukt varmvitt ljus
  • Justerbar höjd 31-44 cm
  • Del av LightsOn Garden Plug & Play
Full produktbeskrivning
399 :-

Astro LightsOn Garden Plug & Play

Astro är liten flexibel lampa i mörkgrå pulverlackad aluminium. Den har en fin ljusspridning och varmvitt ljus. Astro är en del av LightsOn Garden Plug & Play-serien och är enkel att använda och installera. 

Lys upp din trädgård med Astro
Astro LightsOn Garden Plug & Play är en smidig och mångsidig lampa som är perfekt för mindre träd, buskar och dekorationer som du vill lyfta fram i din trädgård. Med sin flexibilitet kan du rikta lampan uppåt eller neråt och därmed skapa olika belysningsmönster för olika objekt. Lampan har en fin spridning av ljus som gör att den passar utmärkt för både gångar och stigar.

Anpassa belysningen efter dina behov – justerbar höjd och riktning
Dessutom är höjden på lampan justerbar mellan 31-44 cm och kan riktas 180 grader, vilket ger dig möjlighet att anpassa belysningen efter dina behov.

Garden Plug & Play från LightsOn – smidigt och kostnadseffektivt 12-voltsystem
Garden Plug & Play från LightsOn är ett smidigt 12-voltsystem för trädgården som är både flexibelt och kostnadseffektivt. Systemet kan enkelt installeras av dig själv och är dessutom modulärt, vilket innebär att du enkelt kan bygga ut det till en längd av upp till 50 meter om så önskas. Lamporna ger varmt ljus och har en elegant skandinavisk design, speciellt anpassade för det klimat som råder här i norr.

Öka livslängden på systemet med rätt transformator
För att förlänga livslängden på ditt ljussystem - välj en transformator som matchar dina lampors sammanlagda watt. För att säkerställa en optimal livslängd på dina lampor och transformator rekommenderas det att inte belasta transformatorn med mer än 85 % av dess maxkapacitet.

Ljussensor - enkel och energieffektiv belysning
Automatisera ditt ljussystem genom att lägga till en ljussensor som tänder lampan på kvällen. Ljussensor köpes separat.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Energiinformation
Spänning (V) 12 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 3 W
Energieffektivitetsklass på en skala från A (låg förbrukning) till G (hög förbrukning) Energiklass (A-G) G
Energiförbrukning per 1000 timmar 3
Varumärke LightsOn Garden plug & play
EAN 7340110601128
Allmänt
Färg Grå
Material aluminium
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel integrerad
Typ av ljuskälla LED
Skyddsklass 65
Anger huruvida LED-lampan kan dimras eller ej. Tänk på att du behöver en kompatibel dimmer för att kunna dimra en LED-lampa. Dimmers för glödljus och halogen fungerar i regel inte. Du behöver en dimmer som bara kräver några enstaka W i minimibelastning. Dimbar Ja
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 180 lm
En ljuskällas spridningsvinkel anges i grader. En ljuskälla med 10° ger dig en smal ljuskägla, och 60° ger dig en bredare ljuskägla. Detta kan vara bra att känna till när du ska bedöma hur många lampor du kan behöva för att belysa ett större område. Spridningsvinkel (°) 30 °
Färgtemperaturen anges i Kelvin (K). Ju lägre Kelvin-grader, desto varmare sken. Dekorationsljus ca 1800-2700 K. Stämningsljus ca 2200-2700 K. Allmänljus ca 2700-3000 K. Arbetsljus ca 3000-4000 K. Kallvitt ljus/dagsljus ca 6000 K. Färgtemperatur (K) 3000 K
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 70 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 30 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 440 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 0.7 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.4 kg
Vårt artikelnummer: 121452

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris