Trädgårdsbelysning

LightsOn Garden plug & play Aries x 4 lampor (svart)

  • 4-pack
  • Elegant och praktisk belysning till trädgårdar och uteplatser
  • Diskret markering av ytor med en subtil effekt på 10 lumen
  • Utmärkt för trappor, staket och gångar
  • Del av LightsOn Garden Plug & Play
Full produktbeskrivning
799 :-

Aries x 4 lampor (svart) LightsOn Garden Plug & Play

Aries i svart är fantastiska lampor som kan ge din trädgård eller uteplats ett elegant utseende samtidigt som det ger praktisk belysning. Dessa lampor är en del av LightsOn Garden Plug & Play-serien och är enkla att installera och använda. 

Mjuk och stilfull markering av trappavsatser och terrasskanter
Med Aries-lamporna kan du enkelt markera ytor som trappavsatser och terrasskanter på ett stilfullt sätt. Lampan har en diskret design som passar perfekt för att lysa upp ytor utan att ta över uppmärksamheten. Dessutom har de en "ögonlocksfunktion" som förhindrar bländning och ger en mjuk och behaglig belysning.

Låg placering för praktisk belysning och effekt
En av de bästa funktionerna med Aries-lamporna är att de kan placeras lågt på en portal, längs ett staket eller vid en gång för att markera ytan under. Detta ger en praktisk belysning samtidigt som det skapar en effektfull touch.

Perfekta för diskret markering
Aries-lampor är lämpliga för alla platser där du behöver markera ytor utan att ljuset tar över. Lampan monteras vanligtvis vertikalt men kan också placeras horisontellt om ljuset riktas mot exempelvis ett plank eller en kruka. Aries-lamporna ger en belysning på 10 lumen, vilket är en relativt låg ljusstyrka som skapar en mjuk och subtil effekt. Om du vill ha starkare ljus för att rikta belysningen på specifika objekt, så finns det andra typer av markspotar och decklights som är mer lämpade för detta ändamål.

Garden Plug & Play från LightsOn – smidigt och kostnadseffektivt 12-voltsystem
Garden Plug & Play från LightsOn är ett smidigt 12-voltsystem för trädgården som är både flexibelt och kostnadseffektivt. Systemet kan enkelt installeras av dig själv och är dessutom modulärt, vilket innebär att du enkelt kan bygga ut det till en längd av upp till 50 meter om så önskas. Lamporna ger varmt ljus och har en elegant skandinavisk design, speciellt anpassade för det klimat som råder här i norr.

Öka livslängden på systemet med rätt transformator
För att förlänga livslängden på ditt ljussystem - välj en transformator som matchar dina lampors sammanlagda watt. För att säkerställa en optimal livslängd på dina lampor och transformator rekommenderas det att inte belasta transformatorn med mer än 85 % av dess maxkapacitet.

Ljussensor - enkel och energieffektiv belysning
Automatisera ditt ljussystem genom att lägga till en ljussensor som tänder lampan på kvällen. Ljussensor köpes separat.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Energiinformation
Spänning (V) 12 V
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 0.5 W
Energiförbrukning per 1000 timmar 0.5
Varumärke LightsOn Garden plug & play
EAN 7340110601197
Allmänt
Färg Svart
Material zinklegering
Lamporna har olika sockel och det är viktigt att du kontrollerar denna för att vara säker på att det är den du behöver till din armatur. De vanligaste lampsocklarna är E14 och E27. E27 (Ø 27 mm) är det man brukar kalla stor sockel och E14 är den mindre (Ø 14 mm).
Utöver dessa finns också exempelvis GU10 och G9. Dessa används på många typer av halogenlampor och kompaktlysrör och kommer nu även i LED-utförande. GU10 används ofta i spotlights och de har en plug in-sockel som du låser fast genom att trycka och vrida.
Lampsockel integrerad
Typ av ljuskälla LED
Skyddsklass 65
Ljuskälla ingår Ja
Ljusflödet anges i lumen (lm) och berättar hur starkt lampan lyser.Ju högre ljusflöde en lampa har, desto mer lyser den. Ljusflöde (lm) 10 lm
En ljuskällas spridningsvinkel anges i grader. En ljuskälla med 10° ger dig en smal ljuskägla, och 60° ger dig en bredare ljuskägla. Detta kan vara bra att känna till när du ska bedöma hur många lampor du kan behöva för att belysa ett större område. Spridningsvinkel (°) 90 °
Färgtemperaturen anges i Kelvin (K). Ju lägre Kelvin-grader, desto varmare sken. Dekorationsljus ca 1800-2700 K. Stämningsljus ca 2200-2700 K. Allmänljus ca 2700-3000 K. Arbetsljus ca 3000-4000 K. Kallvitt ljus/dagsljus ca 6000 K. Färgtemperatur (K) 3000 K
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 35 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 35 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 35 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 0.7 m
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.2 kg
Vårt artikelnummer: 121449

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris