Laddar...
TV LG OLED77GX6LA.AEU 207A235382
TV LG OLED77GX6LA.AEU 207A235382
TV LG OLED77GX6LA.AEU 207A235382
TV LG OLED77GX6LA.AEU 207A235382
TV LG OLED77GX6LA.AEU 207A235382
TV LG OLED77GX6LA.AEU 207A235382
TV LG OLED77GX6LA.AEU 207A235382
TV LG OLED77GX6LA.AEU 207A235382
TV

LG OLED77GX6LA

  • Självlysande OLED - upplev perfekt ljus
  • a9 Gen3 AI Processor 4K - en TV-upplevelses evolution
  • AI ThinQ - TV tar ett steg framåt
  • Äkta bioupplevelse hemma
  • Perfekt ljus gör hemmet till den bästa biografen
  • Ultimata spelupplevelsen
  • Den perfekta bilden som komp
Full produktbeskrivning
74 990 :-
LG logo

Självlysande OLED - upplev perfekt ljus

LG OLED TV är unik då ljuset och färgen skapas i varje enskild punkt i bilden. Över 100 miljoner självlysande subpixlar arbetar tillsammans för att leverera en helt annan nivå av bildupplevelse. Njut av den djupaste svärtan, de rikaste färgerna och mest realistiska bildkvaliteten.

a9 Gen3 AI Processor 4K - en TV-upplevelses evolution

Med djupa inlärningsalgoritmer analyserar 'a9 Gen3 AI Processor 8K' innehållet på skärmen för att leverera så uppslukande innehåll som möjligt. Alla justeringar är automatiska, optimerade för att ge dig den mest spektakulära bild- och ljudupplevelsen.

AI ThinQ - TV tar ett steg framåt

Din TV blir hjärtat i ditt smarta hem med AI ThinQ. LG ThinQ tillåter enkelt hantering och kontroll av ditt IoT-ekosystem med naturligt röstigenkänning, utan att du plockar upp kontrollen. LG OLED TV gör livet så mycket bekvämare.

Dolby Vision IQ & Dolby Atmos - njut av professionellt skapade visuella effekter och ljud

Se filmer som de bör ses - känslan är fantastisk. Dolby Vision IQ justerar intelligent skärmens ljusstyrka, färg och kontrast baserat på innehåll, men även efter ljusförhållanden i ditt hem. Dolby Atmos levererar den uppslukande ljudupplevelsen så att du kan njuta fullt ut av innehållet.

Filmmaker Mode - se filmen så som den ser ut på bio

Bildbehandling, rörelse hantering och andra inställningar kan påverka bilden men med Filmmaker Mode kan du lätt försäkra dig om att du bevarar filmupplevelsen och ser filmen som det var avsett. Låt din TV hålla samma standard som på bio och njut av filmskaparens vision. Hör vad en av branschens mästare säger om det.

Obegränsad underhållning - all din underhållning på en plats

Dyk ned i det stora utbudet som finns tillgängligt på Apple TV-appen, Netflix och HBO Nordic. De senaste filmerna, TV-programmen, dokumentärer, direktsänd sport och mer, finn dem alla på ett ställe. Bara luta dig tillbaka och njut.

Apple TV+ hem och mycket mer

Originalprogram och filmer från Apple TV+ och tusentals filmer att köpa eller hyra. Det är personligt anpassat och utvalt av experter, så du kommer att upptäcka det bästa av det som finns. Och allt är i Apple TV-appen.

Håll en högre standard när du spelar

LG OLED är först i branschen att erbjuda en NVIDIA G-SYNC-kompatibelt TV. LG OLED är den ultimata skärmen för din spelupplevelse Alla dina PC-spel mjukare rörelser utan hackande bilder, fördröjning och flimmer. Den omtalade bildkvaliten från OLED TV möter gamingprestanda.

Överlägsen prestanda

120 FPS i 4K upplösning med HDR kvalitet, VRR, ALLM och eARC med HDMI 2.1-stöd. Med stöd för krävande bildformat i höga hasigheter och med minimal latens får du en mer naturtrogen spelupplevelse.

Låg input lag och snabb responstid - hamna inte efter resten

Säkra segern med LG OLED TV. Låg input-lag och blixtsnabb responstid låter dig prestera fullt ut. Känn inlevelsen i att spela med tydlig bild även i höga hastigheter och snabba rörelser.

HGiG-läge - mer uppslukande HDR-spel

I HGiG-läget anpassas HDR-material från spel till specifikationerna på din TV. Din LG OLED levererar spel med HGiG-stöd i HDR med en bild som optimeras just för din skärm och du kan lita på att din TV levererar bästa möjliga bild från varje spel.

Eye Comfort Display se mer med enkel visning

Maratontitta med en mer behaglig bild. LG OLED TV ger dig midre blått ljus, mindre flimmer och bättre bildkvalitet så att du och din familj slipper trötta ut och anstränga ögonen lika mycket.

Sports Alert (Sportlarm) - håll koll på ställningen

Sports Alert meddelar dig före, under och efter matchen. Håll koll på när ditt favoritlag spelar eller om någon gör mål genom löpande uppdateringar samtidigt som du i själva verket ser på något helt annat.

OLED Motion Pro - se varje rörelse i detalj

Eftersläpande bilder och suddighet måste undvikas till varje pris när man tittar på sport. Med OLED Motion Pro-funktionen kan du tydligt se både snabba och små rörelser utan satt det blir suddigt. Med LG OLED behöver du inte oroa dig för suddighet eller flimmer.

Förberett för Bluetooth surroundljud - stort ljud för den stora matchen

Skapa en effekt av surroundljud genom att ansluta två Bluetooth-högtalare till din LG UHD-TV. Lev dig in mer i spelet och få känslan av en levande atmosfär.

Gallery Design - din TV, ett konstverk

LG OLED TV kan hänga på din vägg som ett konstverk och aldrig har en TV tilfört sådan elegans. Monterad tätt intill väggen utan något mellanrumm så ser denna TV fantastisk ut påde på och av från alla vinklar.

Pryd dina väggar med konstverk

Glöm bort TV-möbler. TV: n smälter in i dekoren. Gallery Design innebär att TV: n sitter tätt mot väggen utan mellanrum, och den tunna designen döljer sladdar och anslutningar så att din teknik kan smälta in i din dekor.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke LG
EAN 8806098680023
Display Name LG OLED77GX6LA
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 40 kg
Energiförbrukning vid drift (W) 164
Skärmstorlek i cm 195
Energiförbrukning per år (kWh/år) 240
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 1720 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 24 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 991 mm
Skärmstorlek i tum 77
Energiklass
Vårt artikelnummer: 207A235382

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här