Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Ankarsrum

Ankarsrum

  

Ankarsum har uppdaterat sin Ankarsrum Assistent Original® med en starkare motor!

Ankarsrum Assistent Original® var den första köksmaskinen i Sverige och är ännu idag lika populär. Den tillverkas och monteras för hand i Ankarsrum, Småland och har sedan starten år 1940 sålts i över 1 500 000 exemplar i 30 olika länder.

Den karakteristiska strömlinjeformade designen är lika populär idag som på 50-talet. Under åren har det crèmefärgade originalet kompletterats med fler färgalternativ och idag finns den i 13 olika färger.

Ankarsrum har lanserat en ny version av ikoniska köksmaskinen Ankarsrum Assistent Original®. Den nya versionen har en motor på 1500 watt (tidigare 800 watt). Reglagen på maskinen har bytts ut från plast till förkromad zink för bättre hållbarhet och känsla. Därutöver har garantitiden förlängts från fem till sju år.

Ankarsrum Assistent Original® har också en varvtalsåterkoppling vilket innebär att maskinen automatiskt reglerar varvtalet så att maskinen får en jämn drift vid hög belastning. Den unika konstruktionen mellan växellåda och motor ger en tyst och kraftfull maskin.

Ankarsrum Assistent Original® har nio funktioner och hela 18 tillbehör. Du kan bland annat vispa, knåda, mosa, blanda, röra, mala, riva, passera, stoppa korv och den passar både små och stora hushåll.

Med varje Assistent Original AKM6230 medföljer ett baspaket som innehåller följande tillbehör; en 7 liter rostfri kittel, degrulle, degkniv, degskrapa, degkrok och jäslock. Även en 3,5 liters vispskål i tritanplast för bästa vispresultat, ballongvispar och mördegsvispar ingår.

Det finns ett extremt brett tillbehörsprogram som gör att du även kan mixa, mala kött, göra pasta, pressa apelsiner mm.

Funktioner:
• Steglös hastighetsreglering
• Överbelastningsskydd
• Kapacitet degvätska: 1,5 l
• Kapacitet deg: 5 kg
• 7 års motorgaranti.

Här kan du läsa mer om de olika maskinerna.

Här visar vi några av de olika tillbehörsfunktionerna:

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa