Stavmixer

Bosch MS8CM61V5

  • Anpassade tillbehör för vakuumförvaring förlänger hållbarheten på maten
  • Minihack och ballongvisp
  • QuattroBlade Pro för bästa resultat
Full produktbeskrivning
1 990 :-
Bosch logo

Stavmixer MaxoMixx MS8CM61V5 Bosch

Fler möjligheter att laga mat med hack och visp
Hemlagad mat smakar bäst. Med hacken finfördelas snabbt och enkelt färska kryddor, lök, nötter, kött och vitlök. Ballongvispen vispar enkelt upp äggvitor, grädde och lättare smeter för delikata desserter.

Tillbehör för vakuumförvaring ingår
Förvara mat under vakuum så håller den sig fräsch längre. Koppla vakuumpumpen till stavmixern med ett enkelt klick och bevara mat, rester och snacks i matlådor eller zip-påse med vakuumfunktion. Gläds åt fräsch mat varje dag. Den stapelbara matlådan är tillverkad av BPA-fri Tritan som inte tar smak eller färg. Går att använda i mikrovågsugn och diska i maskin. De slitstarka zip-påsarna är också BPA-fria. Diska dem i maskin och använd fler gånger.

Inställbar hastighet i 12 steg
Du är i kontroll över den exakta hastigheten för varje uppgift. Oavsett om du ska göra en soppa, sås eller majonnäs - välj enkelt en av de 12 hastigheterna för önskat resultat. Om det snabbt behövs extra kraft så finns turbofunktion.

Extra kraftfull för större kvantiteter och svåra uppgifter
Motor med extra styrka för att möta högt ställda krav. Beroende på medföljande tillbehör klarar den att mixa, skiva, riva och knåda tack vare kraften från motorn på 1.000 watt. Även de svåraste ingredienserna bearbetas snabbt och enkelt. Ger mer tid att njuta av det fantastiska resultatet.

Maximal kontroll för bästa resultat
Mixa har aldrig varit enklare. Den räfflade utformningen av mixerfoten ger fler fördelar: Maten trycks upp mot den 4-bladiga kniven QuattroBlade Pro för en effektivare mixning. Dessutom minskas sugkraften nedåt för bättre kontroll utan avbrott och stänk.

Bekvämt rostfritt hölje
En fröjd att hålla i. Det rostfria höljet med gummerad yta och ergonomiska utformning erbjuder både ett bekvämt och säkert grepp, även vid mixning på högsta hastighet. Stora lättillgängliga knappar för bekväm användning.

Mixerbägare för att mäta upp, mixa och förvara
Ska du mixa en mindre mängd? Mixerbägaren är perfekt för att först mäta upp och sedan mixa i. Tack vare locket förvaras det mixade i kylskåpet direkt i bägaren utan att behöva föras över till annan förvaringsbägare.

Ta enkelt loss mixerfoten för rengöring
Rengöring ska vara enkelt och gå snabbt. Tack vare klickfästet tas mixerfoten enkelt loss från motordelen för rengöring under rinnande vatten eller diska i maskin.

Vakuumtillbehör som ingår
Vakuumpump samt matlåda (1.0 l), 3 små zip-påsar (1.2 l) och 3 stora zip-påsar (3.8 l).

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005223145
Allmänt
Färg Rostfri
Så många skålar/bunkar/kannor/bägare/behållare medföljer Antal skålar (st) 2 st
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 12 st
Turbofunktion Ja
Pulsfunktion Nej
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.246 kg
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 63 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 63 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 402 mm
Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1000 W
Vårt artikelnummer: 115925

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris