Stavmixer

Bosch MS8CM6190

  • 1000 W – extra stark för svårare uppgifter
  • QuattroBlade Pro-kniv som mixar snabbt och minimerar att stavmixern suger fast
  • 12 hastigheter + turbo
  • Matberedare, minihackare, ballongvisp och mixerbägare med lock
Full produktbeskrivning
1 990 :-
Bosch logo

Stavmixer MS8CM6190 MaxoMixx 1000 W Bosch

Bosch stavmixer MS8CM6190 MaxoMixx är kraftfull och har matberedartillbehör. Den ger dig en perfekt kombination av kraft och kontroll för effektiv blandning.

Mångfunktionell och hjälper till med det mesta
Ska du göra en hemlagad gratäng eller skiva grönsaker till en sallad? Matberedartillbehöret förvandlar din stavmixer till en mångsysslare i köket. Tillbehöret hjälper till att skiva, riva, hacka och knåda. Den är både snabb och enkel att använda och rengöra.

Extra kraftfull för större kvantiteter och svåra uppgifter
Motor med extra styrka för att möta högt ställda krav. Beroende på medföljande tillbehör klarar den att mixa, skiva, riva och knåda tack vare kraften från motorn på 1000 watt. Även de svåraste ingredienserna bearbetas snabbt och enkelt. Ger mer tid att njuta av det fantastiska resultatet.

Maximal kontroll och bästa resultat
Mixa har aldrig varit enklare. Den räfflade utformningen av mixerfoten ger fler fördelar: Maten trycks upp mot den 4-bladiga kniven QuattroBlade Pro för en effektivare mixning. Dessutom minskas sugkraften nedåt för bättre kontroll utan avbrott och stänk.

Bekvämt rostfritt hölje
En fröjd att hålla i. Det rostfria höljet med gummerad yta och ergonomiska utformning erbjuder både ett bekvämt och säkert grepp, även vid mixning på högsta hastighet. Stora lättillgängliga knappar för bekväm användning.

Inställbar hastighet i 12 steg
Du är i kontroll över den exakta hastigheten för varje uppgift. Oavsett om du ska göra en soppa, sås eller göra en majonnäs - välj enkelt en av de 12 hastigheterna för önskat resultat. Om det snabbt behövs extra kraft så finns en turbo-knapp.

Mixerbägare för att mäta upp, mixa och förvara
Ska du mixa en mindre mängd? Mixerbägaren är perfekt för att först mäta upp och sedan mixa i. Tack vare locket förvaras det mixade i kylskåpet direkt i bägaren utan att behöva föra över till annan förvaringsbägare.

Ta enkelt loss mixerfoten för rengöring
Rengöring ska vara enkelt och gå snabbt. Tack vare klickfästet tas mixerfoten enkelt loss från motordelen för rengöring under rinnande vatten eller för att diska i maskin.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005170265
Allmänt
Färg Svart
Så många skålar/bunkar/kannor/bägare/behållare medföljer Antal skålar (st) 3 st
Så många inställningar kan du välja på. Oftast ger fler inställningar också fler valmöjligheter och därmed en mer flexibel produkt. Antal hastighetsinställningar (st) 12 st
Turbofunktion Ja
Pulsfunktion Nej
Steglös hastighetsreglering Nej
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.5 kg
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 63 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 63 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 402 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.4 m
Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1000 W
Spänning (V) 230 V
Vårt artikelnummer: 118515

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris