Iskross

Princess 282984

  • Snabb och enkel iskross
  • Stor öppning som klarar stora isbitar
  • Isbehållaren rymmer upp till 300 g krossad is
Full produktbeskrivning
Pris
509 :-
Princess logo

Iskross 282984 Princess

Krossa is enkelt och snabbt
Ingenting slår en kall uppfriskande drink eller cocktail en varm sommardag. Med Princess iskross är det snabbt och enkelt att göra krossad is. Du kan hålla upp till 300 gram krossad is i den stora behållaren, tillräckligt för 2 stora cocktails. Skäm bort dina gäster med iskalla drycker vid din nästa cocktailparty eller grill.

Snabb och enkel iskross
Princess-iskross har en stor öppning så att du enkelt kan krossa stora isbitar. Använd krossad is när du gör cocktails för att inte späda ut dem för mycket. Du kan också använda krossad is för att göra en slushy.

Stor behållare för 300 gram
Den lätt avtagbara isbehållaren rymmer upp till 300 gram krossad is. På grund av denna stora kapacitet kan du använda Princess-iskrossen när du serverar rätter med fisk eller desserter över is så att de förblir kalla. Säkerhetspåfyllningslocket stänger maskinen när isen krossas så att ingen is kan komma ut.

För de bästa drinkarna och drinkarna
En iskross är viktig när du är värd för en cocktailparty. Genom att använda krossad is svalnar din cocktail snabbare så att du får mindre smältvatten utspädande drycken. Om du vill imponera på dina vänner med dina cocktailfärdigheter är det ett måste att använda krossad is. Du kan till och med göra det bästa hemgjorda iskaffe genom att blanda 2 espressoskott med 20 ml karamell- eller vaniljsirap, 240 ml kall mjölk och en stor skopa krossad is. Läcker för att svalna på en varm dag.

Varumärke Princess
EAN 8712836829848
Allmänt
Produkttyp Övrigt
Färg Rostfri
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 155 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 250 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 257 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.71 kg
Vårt artikelnummer: 117216

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris