Airfryer

OBH Nordica Easy Fry XXL Air Fryer 1400W

  • Varmluftsfritera sötpotatis, helgrilla en kyckling eller baka en muffins – i samma maskin
  • Hälsosam och god friterad mat med lite eller ingen olja
  • Kapacitet: 5,6 liter/8 portioner
  • 80–200 °C
  • Timer upp till 60 minuter
Full produktbeskrivning
1 995 :-
OBH Nordica logo

Easy fry xxl air fryer 1400W OBH NORDICA

Fritera utan olja
Varmluftsfritera sötpotatis, helgrilla en kyckling eller baka en muffins – i en och samma airfryer utan olja! Tack vare den avancerade varmluftstekniken som den mångsidiga varmluftsfritösen Easy Fry XXL använder sig av kan du laga hälsosam och god friterad mat med lite eller ingen olja. Easy Fry XXL är en uppdatering av Easy Fry Deluxe och kan allt som föregångaren kan – och har dessutom en utökad kapacitet på 5,6 liter, eller 8 portioner.

Åtta förinställda program
Precis som föregångaren har Easy Fry XXL åtta förinställda program för olika typer av bakning, grillning och fritering. Programmen presenteras med tydliga ikoner på lockets digitala touchscreen, och gör det lätt för dig att tillaga dina favoriträtter och recept, exempelvis pommes frites, kött, fisk, kyckling, kött eller räkor. Det är till och med möjligt att tillaga pizza eller muffins! Du kan också ställa in temperatur och tid manuellt – det valbara temperaturintervallet är 80–200 °C och timern kan ställas på upp till 60 minuter. När maten är klar stänger airfryern av sig själv och avger ett pipande ljud för att signalera att jobbet är gjort. Du behöver alltså inte ens hålla koll på din matlagning!

Kompakt utformning
Trots dess stora kapacitet har Easy Fry XXL en platseffektiv och kompakt utformning som gör att den inte tar mer plats än nödvändigt. Detta innebär att Easy Fry XXL kan stå framme i de flesta kök, vilket underlättar för enkel och bekväm användning. Samma underlättande tankegång har präglat rengöringstänket – alla relevanta delar på denna maskin är avtagbara och tål rengöring i diskmaskin. Gallret är avtagbart och fritösens inre är behandlad med en högkvalitativ non-stick-beläggning.

Prova hemma i 100 dagar
OBH Nordica ger dig möjlighet att prova produkten hemma i 100 dagar och med full returrätt om den inte uppfyller dina förväntningar.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke OBH Nordica
EAN 3045380020412
Färg Svart
Kapacitet för mat (kg) 5.6 kg
Anger om produkten har en display. Display Ja
Non-stick beläggning Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.6 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 352 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 352 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 380 mm
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 1400 W
Varmluft Ja
Vårt artikelnummer: 116833

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris