Airfryer

OBH Nordica Easy Fry &Grill XXL 2in1 Silv

  • Möjlighet att fritera och grilla samtidigt, med lite eller ingen olja
  • 8 förprogrammerade program för olika rätter
  • Dubbelt så snabb som en vanlig ugn, enkel att rengöra
  • Avdelare för flexibel matlagning
  • XXL-kapacitet
Full produktbeskrivning
2 290 :-
OBH Nordica logo

Airfryer Easy Fry &Grill XXL 2in1 Silver OBH NORDICA


Fritera och grilla samtidigt

Med Easy Fry & Grill XXL från OBH Nordica kan du fritera och grilla samtidigt, med lite eller ingen olja. Det ger hälsosamma måltider utan att kompromissa på den goda smaken. Airfryern har en kraftfull fläkt som snabbt cirkulerar extremt starkt upphettad luft i hög hastighet, vilket ger det friterade resultatet utan att addera olja.

Dubbel tillagning med unik teknik
OBH NORDICA Easy Fry & Grill XXL har unik teknik som gör det möjligt att tillaga två olika program samtidigt – perfekt friterade pommes och grillat kött. Du behöver inte oroa dig för tillagningen, varmluftsfritösen leder dig steg för steg och beräknar automatiskt så att båda rätterna blir klara samtidigt med perfekt resultat.

8 förprogrammerade program för olika rätter
OBH NORDICA Easy Fry & Grill XXL är en airfryer med 8 förprogrammerade program som gör det enkelt att tillaga en mängd olika rätter, som hel kyckling, pommes frites, kött, fisk, friterad kyckling, pizza, grönsaker och desserter. Det går även att baka saftiga chokladmuffins och bröd. Det finns också program för torkning och uppvärmning.

Dubbelt så snabb som en vanlig ugn och enkel att rengöra
Du sparar tid med denna varmluftsteknologi då OBH NORDICA Easy Fry & Grill XXL är dubbelt så snabb som en vanlig ugn. Den är också enkel att rengöra – alla lösa delar tål maskindisk.

Grillgaller med non-stick-beläggning och hög temperatur
Det medföljande formgjutna grillgallret och den höga temperaturen på 220 °C ger ett perfekt grillat resultat. Dessutom har grillgallret en non-stick-beläggning vilket gör att inget fett behövs och underlättar rengöringen ytterligare.

Avdelare för flexibel matlagning
OBH NORDICA Easy Fry & Grill XXL är en airfryer med avtagbar avdelare för flexibilitet i matlagningen. Anpassa ytan enkelt för att tillaga en hel kyckling eller två olika rätter samtidigt.

Stor kapacitet på 6,5 l för matlagning för 8 personer
Denna airfryer har stor kapacitet på 6,5 l – perfekt för matlagning för ett familjehushåll eller många vänner.

Rostfri design för en elegant köksinredning
OBH NORDICA Easy Fry & Grill XXL är en airfryer med en elegant rostfri design som gör att maskinen kan stå framme i köket och passa in i din köksinredning.

Recept
Recept för inspiration finns på obhnordica.se.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke OBH Nordica
EAN 3045387249564
Färg Silver
Kapacitet för olja (liter) 6.5 liter
Anger om produkten har en display. Display Ja
Non-stick beläggning Ja
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.723 kg
Indikator vid rätt temperatur Ja
Varmluft Ja
Vårt artikelnummer: 120783

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris