Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Våra kök

Våra kök

 

Bäcklunda är ett väldesignat kök med moderna lösningar. Den höga kvaliteten tillsammans med den stilrena, nordiska designen syns i varje detalj och ger dig ett kök som du kan vara stolt över. Här kan du se alla våra luckor – från den enkla luckan FUNKA och högblanka STABIL till PLANO med integrerade handtag och allmogeluckan SEKEL. 

Här kan du läsa mer om Bäcklunda »

 

FUNKA

Vit slät lucka

Låt inte små utrymmen hindra dig. Det går att skapa ett kök som funkar praktiskt och är stilrent snyggt – även i en liten city-etta. Den vita luckan med tydliga handtag och de inbyggda vitvarorna i rostfritt är perfekta för det moderna köket med minimalistiskt tänk.

 

 

Smart planering och sköna detaljer kan göra det lilla köket till hemmets juvel! En plats där din tuffa vattenkokare kan ta för sig – och göra dig glad varje morgon. Tänk va´ lycklig man kan bli av små saker!

 

  

 

STABIL

Vit matt lucka

Om ditt önskekök inte ska sticka ut med djärvt utseende – här är modellen. Stabilt snygg, lättskött lucka, populär för sin trygga tidlöshet. Nåt att trivas med i många, många år. Kanske vill du istället satsa mer på vitvarorna? En ugn med finesser som ånga och annat som ger matlagningen en extra skjuts.

 

 

Ett rejält kök med gott om golv- och arbetsytor är drömmen för många. Överdriv inte med prylar bara för att det finns plats, utan behåll så mycket ”luft” du kan. Kommer att kännas skönt när heta middagsdiskussioner och läxläsning till ett glas mjölk tar fart …

 

 

 

GLÄNSA

Vit högblank lucka

Bländad av det fräscha med högblankt vitt? Då är det här luckan för ditt nya kök. Den glänsande rena känslan – med även vitvaror i vitt eller metall – kan vara en skön kontrast när barnens lek ställer allt annat på högkant. Låt ungarna stoja på i köket – och skaffa vit högblank finish, du också!

 

 

Ett stort, ljust, tillåtande kök där lek är godkänt. Fantastiskt för både barn och vuxna. Krydda upp det vita med någon färgglad köksapparat. Att redan i tidig ålder få vara med och köra köksmaskinen kan föda ett intresse som ger dig utsökta middagar i framtiden …

 

 

 

BALANS

Grå matt lucka

Du som vill ha den senaste trenden i ditt kök: satsa på grå luckor! Vår ljusa nyans av färgen är vansinnigt snygg att kombinera med något mörkare toner av grått i bänkskiva och stänkskydd. Och med vitvaror i rostfritt. Eller svart. Om du dessutom har öppen planlösning så att de släta ytorna syns på håll … harmoni!

 

 

Var tid i livet har sitt. Om du är i fasen att kunna njuta fullt ut – gör det. Och låt det ta plats. Ett stiligt kök med inbyggd vinkyl och kaffemaskin samlade i grupp intill specialugnar med fullånga och mikro – rena ”gourmetstationen”. För den goda smakens skull.

 

 

 

PLANO

Vit matt lucka med integrerat handtag

Här är köksluckan för dig som älskar plana, vita ytor – lätta att svepa över med trasan utan att fastna. Inte ett spår av handtag eller knopp. Men väl ett handtag i form av ett spår – integrerat i varje lucka och lådfront, och dolt för ögat. Elegant, rätt och slätt!

 

 

Öppen planlösning med dubbla arbetsbänkar – härligt mycket avställningsyta. Köksön i snudd på Ölandsformat har spishäll och inbyggd vinkyl – så att du kan laga mat och samtidigt vara social och umgås med gästerna. Varför inte över ett glas perfekt tempererat vin?

 

 

 

SEKEL

Vit matt allmogelucka

Här är drömköket för dig som gör snickartummen upp åt en klassisk allmoge-stil. Och visst ger den fina hantverkskänslan en skön, trygg och varm stämning vid middagen. Kombinera med toppmoderna vitvaror och hushållsapparater och få det bästa från två världar: förr och nu.

 

 

Allmogeprofilen påminner om det utsökta hantverk som krävdes förr för att få fram spegeln i luckor och lådfronter. I dagens allmogekök har du en lika trivsam känsla av kvalitet. Men ett betydligt mer lättarbetat kök, med ugnar i bekväm höjd och snygg färgmatchning. Bara behagligt.

 

  

 

TRYGG

Vit matt ramlucka

Välkommen att skapa lantlivsromantik i ditt hem. Trenden med ett klassiskt lantkök har bubblat en tid och den pågår än. Och du behöver inte bo på landet … Rejäla köksytor underlättar, men är inget måste heller. Ditt sköna lantliv kan sitta i timjankrukan i fönstret. Mitt i stan.

 

 

En kraftfull köksinredning som för tankarna till ”förr” och livet på landet. Mår utomordentligt bra med vitvaror och maskiner som har tyngd, gärna med design som tar plats. Rejäla arbetsytor à la långbänk är mitt i prick. Du vill ju få plats för det stora brödbaket!

 

 

 

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa