Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Om Bäcklunda

Om Bäcklunda

 

Ett kök för det sköna livet. Ditt liv.

 
Hemmet. Vår viktigaste plats. Där vi landar, pustar ut och fyller på med energi efter en dag ”därute”. Oftast hamnar vi i köket; hemmets nav och sköna samlingsplats för samtal, ett glas vin, en smoothie, nätsurf… livet! Och matlagning, förstås.
 

Köket Bäcklunda har tagits fram av Elon för just allt detta. Nordisk kvalitet, förmånligt pris och med alla möjligheter för dig att skräddarsy efter dina behov. Med över 50 års erfarenhet av vitvaror vet Elon vad som är viktigt i ett kök; vilka lösningar som förenklar, förhöjer och får ditt vardagspussel att omvandlas till en harmonisk helhetsbild. Välkommen att dra nytta av den kunskapen hos din Elon-handlare – och få hjälp att skapa ditt önskekök, komplett med vitvaror.

Här kan du se våra kök »

 

 

Därför ska du välja Bäcklunda

 
Personlig service

Bäcklunda finns att köpa i Elon-butiker runt om i hela Sverige. Detta gör att du får personlig kontakt med din säljare. På vår hemsida backlunda.se finns hjälpmedel som visar hur du går till väga när du designar köket, sedan hjälper vi dig att färdigställa din dröm.
 

Nordisk kvalitet

Köket Bäcklunda är väldesignat med moderna lösningar. Den höga kvaliteten tillsammans med den stilrena, nordiska designen syns i varje detalj och ger dig ett kök som du kan vara stolt över.
 

Ett prisvärt alternativ

Bäcklunda levereras i platta paket. Du väljer om du vill montera ihop stommarna själv eller om du vill att vi ska göra det åt dig. Genom att göra en del av arbetet själv finns det pengar att spara. Dessutom följer det alltid med tydliga instruktioner som visar hur skåpen ska monteras.
 

Ett tryggt val

Alla butiker som säljer Bäcklunda måste bli certifierade innan de kan börja sälja våra kök. I certifieringen ingår en gedigen utbildning vilket innebär att alla butiker även kan erbjuda leverans och montering. Detta medför att du får professionell hjälp när du ritar, beställer och bygger ett kök från Bäcklunda.

Komplett kök

Elon har stor kunskap om både vitvaror och kök vilket gör att vi tillsammans med dig skapar en helhetslösning som passar dina behov och önskemål. Vår kunskap gör att du kan engagera dig i de delar som du tycker är roliga – så sköter våra säljare resten.
  

Snabba leveranser

Vi strävar efter att leverera ditt nya kök så snabbt som möjligt eller när du önskar. Bäcklundas sortiment finns på vårt centrallager, vilket gör att Bäcklunda är ett av marknadens snabbaste kök. Du väljer själv om du vill ha ditt kök transporterat hem till dig eller till någon av våra butiker.

 

 

Ditt nya kök – precis som du vill ha det

 
Allt är enkelt när du vet hur du ska göra. Vi tycker att det ska vara lätt att byta kök och därför har vi gjort det enkelt när du ska köpa ett kök från Bäcklunda. Du kan göra allt själv, men ibland kan det vara skönt med lite hjälp på vägen. Hos oss kan du själv välja vilka delar du vill ha hjälp med och vad du vill göra själv.

 

Bli inspirerad

Bläddra i katalogen, gå in på backlunda.se eller besök en av våra butiker för att få tips och inspiration i dina köksfunderingar.

Planera

Använd hjälpmedlen på backlunda.se och planera ditt nytt nya kök i lugn och ro hemma. Sen får du hjälp i våra butiker att skapa ditt önskekök.

Beställ

Ta hjälp av butikens certifierade medarbetare för att beställa och få råd om vilka tillbehör och tjänster du behöver.

Montera

Du får med tydliga och enkla instruktioner som visar hur köket ska monteras och installeras.

 

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa