Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Tvättmedel på köpet

 

Köp en tvättmaskin med Auto Dose från ASKO och få ett års förbrukning* av tvättmedel på köpet. Erbjudandet gäller tvättmaskiner från ASKO med Auto Dose-funktion. Köpet skall vara gjort mellan den 1/5 och den 31/8 2019. 

 

Gör så här: 

  1. Köp en tvättmaskin från Asko med Auto Dose
  2. Registrera ditt köp på www.asko.se/neutral
  3. Vänta på att Asko skickar tvättmedlet hem till dig

  

Auto Dose – Exakt dosering

Mängden av tvättmedel som ska doseras till en tvätt, är beroende av program, materialet på kläderna, klädvikten och hårdheten på vattnet.

Med ASKOs Auto Dose behöver du aldrig oroa dig för feldosering. Man undviker därmed att överdosera vilket kan resultera i för mycket tvättmedel som sätter sig i kläderna och kan framkalla hudallergier. Utöver det belastar för mycket tvättmedel vår miljö.

Med ASKO tar du hand om dig själv och vår miljö.


  

* Avser 8 st 1080 ml-flaskor med Neutrals flytande tvättmedel för både färgade och vita kläder. Mängden tvättmedel är baserat på ett europeiskt genomsnitt på 220 tvättar per år per hushåll (källa: Europeiska kommissionen)

 

ASKO tvättmaskin med Auto Dose:

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa