Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Sweden Rock

Officiell partner till Sweden Rock 2019

Elon är, än en gång, officiell partner till Sweden Rock Festival tillsammans med Cylinda.

Under 2019 pågår festivalen från onsdagen den 5 juni till lördagen den 8 juni i Sölvesborg, Blekinge. Bland annat kommer Kiss, Deff Leppard, Slayer, Hammerfall, Skid Row och ZZ top att spela.

Tillsammans med Cylinda kommer vi att ha ett tält på festivalområdet. Hit kan du komma för att vara med i roliga tävlingar, se konserter, få en törstsläckare eller bara hänga i vår lounge!

 

 Artister i vårt tält

 

Seth - The Coverband

Seth - The Coverband med Gabriel Keyes (Crashdiet) och Sam Söderlindh (Art Nation) i spetsen levererar underhållning på högsta nivå.

I vårt tält torsdag 6/6 kl 14

 

Metal Allstars

Guest appearances:

Nina Söderqvist + Blaze Bayley (Iron Maiden)

Metal Allstars består av storheter från några av Skandinaviens största band; Kicken Lundqvist (The Poodles), Mats Levén (Yngwie M, Candlemass) och Pontus Egberg (King Diamond).

Gästspelar gör bl a Nina Söderquist och Blaze Bayley.

Nina gjorde sitt stora genombrott 2007 när hon tog hem rollen som Lady of the Lake i TV3s program "West End Star". Hon har en utstrålning som verkligen berör och en röst av världsklass. Efter att ha arbetat över hela världen och med sina 20 år i branschen är hon långt ifrån en nykomling.

Den brittiske sångaren Blaze Bayley är mest känd för sin solokarriär inom hårdrocksgenren och som sångare i heavy metal-bandet Iron Maiden 1993-1999.
Han har genomfört omfattande turnéer i Europa, Nord- och Sydamerika, Nya Zeeland, Australien samt Storbritannien.

I vårt tält torsdag 6/6 kl 17 och fredag 7/6 kl 14 och 17

 

The Defiants
med Steve West från Danger Danger

The Defiants är AOR-bandet som består av Bruno Ravel, Paul Laine och svenskfödde gitarrfenomenet Rob Marcello. Samtliga spelar eller har spelat i det amerikanska hårdrocksbandet Danger Danger.
Bandets första och hittills enda album fick utmärkelsen The Best Of AOR 2016 av den anrika tidningen Classic Rock. Albumet blev hyllat av såväl kritiker som publiken med låtar som ”Love And Bullets” och ”Take Me Back”.

I vårt tält lördag 8/6 kl 14 och 17


 

 Festivaltips

 

 

Sweden Rock Festival 

Sweden Rock är en rockfestival utanför Sölvesborg i Blekinge. Festivalen erbjuder en mix av klassisk rock, hårdrock, metal, blues och relaterade genrer. Det fullspäckade programmet med 80–90 band på fem scener, gör att de flesta kan hitta något i sin smak på festivalen.

Sweden Rock Festival lägger stor vikt vid gästernas helhetsupplevelse. Ett stort matutbud, kontinuerlig städning och minimalt med köer – allt för att kunna erbjuda god service. Festivalen har ett rykte av att vara en trevlig festival med besökare i olika åldrar och med gemytlig stämning. På festivalen träffas hårdrockare från över 50 länder.

Sweden Rock spelschema 2019  Sweden Rock artister 2019   Sweden Rock områdeskarta 2019

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa