Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Smarta prylar till smarta människor

Smarta prylar till smarta människor

 

Här har vi listat ett gäng produkter, utrustade med ny teknik som bidrar till en enklare och roligare vardag.

 

Smart, snabb och smidig strykning

Det klassiska strykjärnet byts allt oftare ut mot en strykstation, framför allt på grund av det högre ångtrycket som bidrar till bättre och snabbare resultat. Men den här strykstationen är inte som alla andra, utan den kan kopplas till din smartphone via bluetooth, och därigenom får du tillgång till en rad funktioner och tjänster. Bland annat kan du få meddelande när det är dags att kalka av stationen och råd om hur du ska stryka för bästa resultat.

 

Tycker du också att det är svårt att grilla köttbiten perfekt?

Lösningen finns framför dina ögon. Med en Optigrill från Tefal blir maten alltid perfekt tillagad. Grillen känner av köttbitens tjocklek och hur mycket som hamnar på grillen. Tack vare färgindikationer och ljudsignaler kan du enkelt hålla koll på hur långt tillagningsprocessen har gått och plocka ut maten när den är rare, medium eller well done beroende på hur du vill ha det. Alla kan bli en grillmästare!

 

 

 

 

Hälsosam mat på nolltid

Den här spiralizern från Kenwood strimlar frukt och grönsaker till spiraler, ringar och band – ett hälsosamt alternativ till exempelvis ris och pasta. Spiralizern skapar både snygga och nyttiga spiraler på ett snabbt och enkelt sätt. Sist men inte minst, det blir roligare att både förbereda och äta maten.

  

 

 

 

Nu – den smarta tandborsten

Först kom den manuella tandborsten, sen eltandborsten och nu Genius 9000. Genius 9000 har ny, revolutionerande teknik som gör det möjligt att koppla tandborsten till din smartphone via Bluetooth. I telefonen registreras var i munnen du borstar, var det behöver rengöras mer och när du borstat klart. Naturligtvis finns det även klassiska funktioner såsom trycksensor som indikerar om du borstar för hårt och timer som håller koll på tiden.

 

 

   

  

Vill du beställa morgonkaffet från sängen?

Med espressomaskinen ECAM 550.75.MS De Longhi från De Longhi kan du beställa en rykande färsk kopp kaffe innan du gått upp ur sängen. Tack vare att det går att styra espressomaskinen via en app i smartphonen kan du sköta maskinen från var än du är i världen. Via appen får du även råd och förslag på hur du ska sköta maskinen på bästa sätt. Det finns möjlighet att skapa helt nya recept och programmera tre olika användarprofiler till maskinen.

Trött på fastbränd mat?

Den här stekpannan är något utöver det vanliga. Inte nog med att den har non stick-beläggning som gör att maten inte fastnar eller bränner fast, har den även en värmeindikator. Värmeindikatorn är en röd markering i mitten på pannan som skiftar färg när stektemperaturen är optimal, alltså vid 180°C – visst är det smart? Dessutom slår pannan av, när den uppnår en temperatur på 230°C, för att undvika att pannan bränner sönder.

 

Mer än bara en köksmaskin

Cooking Chef KCC9040S från Kenwood är mer än bara en köksmaskin eller matberedare, det är en hybrid mellan köksmaskin och spishäll. Köksmaskinen är utrustad med en induktionsplatta som gör det möjligt att laga mat från start till mål i maskinen. Bland annat är den utmärkt för att tillaga allt från krämig risotto och en kryddig currygryta till släta såser eller hemlagad sylt. Den inbyggda timern hjälper även till att undvika överkokning eller att du bränner din mat.

   

  

Slipp kladd och stök

Med den här fritösen från Tefal slipper du allt stök med att rengöra oljan och fundera på var den ska förvaras tills nästa gång fritösen ska arbeta. Fritösen har en unik teknologi som filtrerar och dränerar oljan automatiskt. När olja svalnat går den sedan genom ett såll innan den leds in i förvaringsboxen. Alla löstagbara delar kan dessutom diskas i maskin.

  

  

 

 

  

  

  

 

  

  

  

Vill du äta nyttigt och vitaminrikt?

Då har du hittat helt rätt! Till den här grytan ingår en ångkokningsinsats, som gör det möjligt att ångkoka allt från grönsaker till fisk och dumplings. Ångkokning är en tillagningsmetod som är extra effektiv för att behålla så mycket näring och vitaminer i livsmedlen som möjligt, även efter tillagning.

 

Har du bråttom på morgonen?

Med det här multifunktionsverktyget kan du platta och borsta håret samtidigt. Plattborsten fungerar som en vanlig hårborste men är även utrustad med ett keramiskt uppvärmningssystem som plattar håret rekordfort. Den har 3 olika temperaturer för att passa alla olika hårtyper, 160, 180 och 200°C.

  

  

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa