Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

  • Se aktuella leveranstider
  • Se öppettider och butiksinformation
Bild för kategori Presentkort på köpet om du hämtar din vara i butik

Presentkort på köpet om du hämtar din vara i butik

   

Medlemserbjudande för klubbmedlemmar - Om du väljer att hämta din vara i butik när du handlar på elon.se för minst 500 kronor så får du ett presentkort hos Elon till ett värde av 100 kronor skickat till dig.

 

Vi vill vara säkra på att du är helt nöjd med ditt köp och ser gärna att du väljer att hämta den vara du köpt här på elon.se i någon av våra 300 butiker. Som tack får du ett presentkort av oss till ett värde av 100 kronor. Erbjudandet gäller endast om du är eller blir medlem i Klubb ELON i samband med ditt köp och att köpet är på minst 500 kronor.

Att bli medlem är enkelt, klicka på länken nedan eller säg till i butiken när du hämtar din vara så hjälper vi dig. 

Bli medlem här >>

 

Kampanjen gäller endast dig som klubbmedlem, vid köp på elon.se och endast under melodifestivalveckorna (2/2-10/3 2019). Gäller endast vid köp för minst 500 kronor. Presentkortet skickas efter kampanjens slut till din folkbokföringsadress. Endast ett presentkort per medlem.

 

 

ELON Tipsar!
Produktpaket
Visa
 
Info