Svamp- & frukttork

Princess Frukt/svamptork

  • 6 stapelbara nivåer
  • Justerbar temperatur
  • Lämplig för frukt, grönsaker, örter, blommor och hemlagad pasta
  • Hälsosamma och utsökta mellanmål utan tillsatser och konserveringsmedel
Full produktbeskrivning
Specialpris 549 :- Ordinarie pris 579 :-
Princess logo

Frukt/svamptork Princess

Behåller matens smaker och näringsämnen
Med Princess Frukt/svamptork kan du göra läckra, hälsosamma och naturliga mellanmål och hålla matsvinnet till ett minimum. Du kan torka frukt, grönsaker, örter och fisk så att de behåller sina fulla smaker och näringsämnen. Princess Food Hydrator har sex stapelbara nivåer och justerbar temperatur.

Att torka ut mat är hälsosamt och gott
Princess Frukt/svamptork extraherar bara vatten från alla typer av livsmedel och lämnar alla näringsämnen och enzymer intakta. Detta säkerställer att din mat håller sig lika hälsosam som när den var färsk. Produkter som innehåller mycket naturligt socker som frukt och tomater blir ännu sötare när de torkas, utan att du behöver tillsätta några sötningsmedel. Perfekt för hälsosamma mellanmål för dina barn och dig själv.

Låg energianvändning
Även om du kan torka ut mat i ugnen, erbjuder Princess Frukt/svamptork dig många fördelar. Mattorken är ett alternativ med låg energiförbrukning eftersom temperaturen kan ställas in mycket lägre än din konventionella ugn. Du kan stapla upp till sex lager tillsammans och torka mat samtidigt utan att de tar smak av varandra. Tänk bara på att du kombinerar mat med samma uttorkningstid på samma nivå.

Spara nästan vad som helst
Alla livsmedel som innehåller vatten kan torkas. Att ta bort fukt från maten innebär att bakterierna som får produkter att bli dåliga inte kan göra sitt och dina produkter kommer att bevaras i många månader om de förvaras i en glasburk eller lufttät behållare. Förutom torkning av frukt, grönsaker och fisk kan du till och med torka ut blommor och örter med Princess Frukt/svamptork. Det är också det bästa sättet att fräscha upp fuktiga chips och popcorn så de blir frasiga igen.

Ingår i boxen
Princess Frukt/svamptork, sex stapelbara lager, lock, bruksanvisning.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Princess
EAN 8712836318861
Allmänt
Produkttyp Övrigt
Färg Svart
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.8 kg
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 365 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 365 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 215 mm
Anger sladdens längd i meter. Sladdlängd (m) 1.1 m
Vårt artikelnummer: 117241

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris