Taklampa

Mono Light Glasklasen komplett

  • Set med Glasklasen-ljuskrona och högkvalitativa glas
  • 8 ölglas, 6 vitvinsglas och 12 rödvinsglas
  • Designad av Cedervalls arkitekter
  • Flexibel design för personlig och kreativ stil
  • Behagligt allmänljus med härliga spegelreflexer
Full produktbeskrivning
Anpassa Mono Light Glasklasen komplett
1 x Chef & Sommelier Open Up - Rödvinsglas 55 cl   + 0 :-
1 x Chef & Sommelier Open up, ölglas 39cl   + 0 :-
1 x Mono Light Glasklasen Stomme svart   + 0 :-
1 x Chef & Sommelier Open Up - Vitvinsglas 40 cl   + 0 :-
4 995 :-

Taklampa Glasklasen komplett Mono Light

Glasklasen komplett är mycket mer än en vanlig taklampa. Det är en imponerande sandsvart ljuskrona som här levereras i ett exklusivt paket tillsammans med högkvalitativa ölglas, vitvinsglas och rödvinsglas som du kan hänga i lampan. Exklusivt hos Elon.

Designad av Cedervalls arkitekter
Glasklasen komplett taklampa är skapad av Cedervalls arkitekter. De har på ett kreativt sätt skapat denna lampa som är både snygg och praktisk.

Ljuskrona och glashållare
Glasklasen komplet är inte bara en lampa, den kan också hålla dina glas på fot. Du kan sätta den över din bardisk, köksö eller matbord. Då kan du enkelt nå dina glas och det ser också fint ut.

Ett komplett set med högkvalitativa glas
Glasklasen kommer här som en set-artikel som också inkluderar 8 ölglas, 6 vitvinsglas och 12 rödvinsglas från Chef & Sommelier's Round Up-serie. Dessa glas är av hög kvalitet och bidrar till att ge lampan en lyxig och sofistikerad touch.

Du kan välja själv
Du kan själv bestämma hur din Glasklasen ska se ut. Antingen använder du samma slags glas i den, eller så blandar du olika modeller. På det sättet kan du göra den personlig och unik för ditt hem.

Enkel att sätta upp
Det är lätt att sätta upp Glasklasen och justera den så som du vill ha den. Oavsett om du har många eller få glas på den, kommer den alltid att vara vågrät och ge bra ljus.

Behagligt allmänljus med spegelreflexer
Genom att använda en klar LED-ljuskälla i lampan ger Glasklasen komplett bra ljus i rummet. Ljuset speglas i glasen och skapar en vacker ljusbild med fina mönster i omgivningen. Det ger en speciell och mysig stämning.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Vårt artikelnummer: 122327

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris