Over-ear hörlurar

JBL Tune 770NC Black

  • Lång speltid - upp till 70 timmar
  • Brusreducering och Ambient Aware-läge för en anpassad lyssning
  • Integrerad mikrofon för enkel hantering av samtal
  • Kompatibla med röstassistenter
  • Vikbara och roterbara öronkåpor för enkel förvaring och transport
Full produktbeskrivning
1 290 :-

JBL Tune 770NC Black

Upptäck en helt ny nivå av musikupplevelse med de trådlösa over-ear hörlurarna JBL Tune 770NC. Med högkvalitativt ljud, brusreducering och lång speltid kommer dessa hörlurar bli din nya favoritaccessoar för att njuta av musik, film och podcasts.

Höj din musikupplevelse till en helt ny nivå
Med JBL Tune 770NC hörlurar kan du lyssna på musik med enastående kvalitet och detaljrikedom. Dessa hörlurar har en hög volym och en 32 ohm högtalareffekt, vilket garanterar att du inte missar något. Du kan också välja mellan aktiv brusreducering eller Ambient Aware-läge, som låter dig höra vad som händer runt dig.

En trådlös ljudupplevelse
Dessa hörlurar använder trådlös Bluetooth-teknik för enkel anslutning till din smartphone, surfplatta, Windows PC och andra Bluetooth-ljudenheter. Du kan också använda hörlurarna med den medföljande 3,5 mm ljudkabeln för att njuta av ljudet även när Bluetooth inte är tillgängligt.

Bekvämlighet för dina öron
JBL Tune 770NC har vikbara och roterbara öronkåpor som gör dem lätta att förvara och transportera. De har en maximal drifttid på upp till imponerande 70 timmar (Bluetooth på och brusreducering av) med det uppladdningsbara Li-jon-batteriet. Laddningstiden är 2 timmar.

Kontroll i dina händer
Hörlurarna är utrustade med en integrerad mikrofon och volymkontroll, vilket gör det enkelt att hantera samtal och musik direkt på hörlurarna. De är också kompatibla med röstassistenter som Google Assistant, Samsung SmartThings och Amazon Alexa för att ge dig en sömlös upplevelse.

Perfekt för alla tillfällen
JBL Tune 770NC hörlurar är utmärkta för att använda under resor, pendling eller bara för att lyssna på musik hemma. Med brusreducering och TalkThru-funktionen kan du också lyssna på musik och ha samtal i bullriga miljöer.

I förpackningen
1x JBL Tune 770NC Headset
1x USB-laddningskabel (USC-C till USB-A)
1x 3,5 mm ljudkabel
Instruktioner

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke JBL
EAN 6925281974526
Display Name JBL Tune 770NC Black
Allmänt
Färg Svart
Färg Svart
Vikt 0,45
Övrigt
Färg Svart
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 56 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 205 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 223 mm
Header
Produktlinje JBL TUNE
Märke JBL
Förpackad kvantitet 1
Modellserie som produkten är del av Modell 770NC
Diverse
Färgkategori Vit
Vårt artikelnummer: 120917

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris