Sladdlös dammsugare

Electrolux ES52CB18UG

  • Anpassbar städning på alla ytor
  • Effektiv dammsugning utan sladd
  • Bibehåller bra resultat även när dammbehållaren fylls
  • Snabb och effektiv städning med 2-i-1-enhet
  • Sundare och renare luft i hemmet under städning
Full produktbeskrivning
Specialpris 1 995 :- Ordinarie pris 2 395 :-
Electrolux logo

Sladdlös dammsugare Clean 500 ES52CB18UG Electrolux

Upplev en revolution inom hemstädning med Clean 500. En sladdlös skaftdammsugare som erbjuder upp till 30 minuters drifttid, smarta tillbehör och ett kraftfullt 18V Li-Ion-batteri. Städa snabbt, effektivt och utan avbrott. Beställ nu och förändra din städning för alltid.

En ny era av hemstädning
Med Electrolux Clean 500 ES52CB18UG sladdlösa skaftdammsugare går du in i en ny era av städning där komfort möter effektivitet. Denna eleganta Urban Grey dammsugare erbjuder upp till 30 minuters obruten drifttid och har tillräcklig kraft för att ta sig an hela ditt hem, från golv till tak.

Batterilivslängd och drifttid som förändrar spelreglerna
Inget mer avbrott mitt i städningen. Med det inbyggda 18V Li-Ion batteriet kan du städa kontinuerligt upp till 30 minuter på lägsta effekt, och handenheten ger dig ännu mer frihet med 45 minuters drifttid. Dessutom kommer en golvplacerad laddningsstation för smidig och enkel förvaring.

Tillbehör som uppfyller alla dina städbehov
Denna dammsugare kommer inte bara med standardmunstycken, utan även en dammborste och ett kort fogmunstycke som säkerställer att inte ett dammkorn går säkert. De specialdesignade munstyckena gör att du kan rengöra alla svåråtkomliga hörn och vrår i ditt hem.

Goda resultat även när dammbehållaren fylls
Njut av bekväm prestanda genom hela städprocessen. Den omdesignade dammbehållaren ser till att även vartefter mer partiklar fångas upp så bibehålls långvarigt bra resultat.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Electrolux
EAN 7332543973194
Om dammsugaren är påslös krävs ingen dammsugarpåse. Dammet hamnar istället i en behållare som du tömmer i soporna. Härigenom slipper du komma ihåg vilken dammsugarpåse som egentligen passar till din dammsugare. Det är också ett miljömedvetet val då det blir färre dammsugarpåsar som tillverkas och sedan slängs. Påslös Ja
Anger hur stor dammbehållaren är i liter. Volym dammbehållare (liter) 0.3 liter
Våtdammsugare Nej
Allmänt
Färg Grå
Laddningsbar Ja
Filtertyp Tvättbart/sköljbart
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.22 kg
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 255 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 1100 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 140 mm
Energiinformation
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 79 dBa
Talar om hur länge produkten kan användas per laddning. Drifttid (minuter) 45 min
Anger hur länge produkten behöver laddas för att sedan kunna användas på batteridrift. Laddningstid (h) 4.5 tim
Vårt artikelnummer: 121018

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris