Dammsugare

Bosch BGLS4SIL1

  • Otroligt tyst – bara 66 dB
  • Lång sladd ger 10 m räckvidd
  • Extra parkettmunstycke
  • Ergonomiskt handtag
  • Tvättbart HEPA-filter
  • 10 års motorgaranti
Full produktbeskrivning
2 195 :-
Bosch logo

Dammsugare BGLS4SIL1 Bosch

Bosch ProSilence BGLS4SIL1 är en dammsugare som är enkel att använda och har många praktiska funktioner. Den har en stark motor på 700 watt som ger en effektiv sugkraft för att ta bort damm och smuts från golvet och andra ytor i ditt hem. Dammsugaren är tystgående med en ljudnivå på bara 66 dB, vilket gör den lämplig för användning både dag och natt.

PowerProtect System – jämn prestanda även när påsen är nästan full
PowerProtect-systemet är en avancerad teknologi som används i Bosch dammsugare. Det hjälper till att säkerställa en jämn prestanda även när påsen börjar bli full. Detta gör att dammsugaren behåller sin sugkraft längre och minskar behovet av frekventa påsbyten. Detta gör att du kan dra nytta av längre dammsugningstid innan påsen behöver bytas ut, vilket i sin tur resulterar i lägre förbrukningskostnader.

PowerProtect dammsugarpåsar
Genom att använda PowerProtect dammsugarpåsar kan du uppnå upp till 60% bättre uppsugningsförmåga. Detta beror på att påsarna är utformade för att hålla dammet tätt förseglade och förhindra att det läcker ut. På så sätt kan dammsugaren suga upp mer damm och smuts på ett effektivt sätt. PowerProtect dammsugarpåsarna finns tillgängliga i Typ G ALL, vilket är en universell påse som passar till många Bosch dammsugarmodeller.

Utformad för att göra rengöring enklare
Bosch BGLS4SIL1 levereras med flera användbara tillbehör, inklusive ett kombimunstycke, ett möbelmunstycke och ett fogmunstycke, vilket gör det enklare att rengöra svåra ytor, möbler och trånga utrymmen. Teleskopröret kan justeras efter din höjd för att ge en bekväm och ergonomisk rengöring. Det ergonomiska handtaget är utformat för att ge ett bekvämt grepp. Dessutom har dammsugaren automatisk sladdupprullning, fyra styrhjul för enkel manövrering, och elektronisk inställning av sugeffekten via strömvredet.

Större rörelsefrihet
Den långa sladden ger dig 10 meters räckvidd så att du kan dammsuga stora ytor utan att behöva byta eluttag. Denna extra rörelsefrihet är mycket praktisk, särskilt när du dammsuger stora rum eller områden som till exempel trappor eller korridorer. Du kan fokusera på dammsugning istället för att ständigt behöva byta eluttag, vilket sparar tid och energi.

Tystgående
Tack vare det avancerade SilenceSound-systemet är Bosch BGLS4SIL1 en otroligt tystgående dammsugare med endast 66 dB ljudnivå. Oavsett om du behöver rengöra ditt hem tidigt på morgonen eller sent på kvällen, kan du vara säker på att du inte kommer att störa någon.

Tvättbart filter
En av de bästa funktionerna hos Bosch BGLS4SIL1 är dess hygieniska filterteknologi, som fångar upp damm och partiklar och renar luften. Det tvättbara HEPA-filtret gör att dammsugaren är idealisk för personer med allergier eller andningsproblem. 

Garanti
Bosch BGLS4SIL1 erbjuder en imponerande 10-års motorgaranti och är utrustad med avancerad Bosch motorteknologi som säkerställer en konstant hög prestanda. Tillverkad i Tyskland, kan du vara säker på att denna dammsugare är av hög kvalitet och kommer att ge dig perfekt resultat varje gång du använder den.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Bosch
EAN 4242005200207
Talar om hur stor dammsugarpåse som kan användas. Påsvolym (liter) 4 liter
Indikator för byte av dammpåse Ja
Räckvidd (m) 10 m
Allmänt
Färg Vit
Filtertyp Tvättbart/sköljbart
Skrivskyddade parametrar i PIM
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 6 kg
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 295 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 410 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 265 mm
Energiinformation
Anger produktens ljudnivå. Som jämförelse ligger ett normalt samtal på ca 60 dBa och den genomsnittliga ljudnivån hemma på cirka 40 dBa. Ljudnivå (dBa) 66 dBa
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 700 W
Vårt artikelnummer: 113965

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris