Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori NöjdKund-erbjudande från Bosch

NöjdKund-erbjudande från Bosch

100 dagar med Bosch

Lämna tillbaka din produkt inom 100 dagar om du inte är nöjd!
Vi på Elon vill att du ska vara nöjd med ditt köp. Inte bara vid själv köptillfället utan även när du kommer hem och lång tid därefter. När du köper en av våra Bosch-produkter får du möjlighet att ta med dig produkten hem, prova, använda och känna efter. Om du inte är nöjd med din produkt har du möjlighet att lämna tillbaka den inom 100 dagar. Här hittar du NöjdKund-villkoren.

Hur gör jag?
Du registrerar din nya Boschprodukt på myBosch senast två veckor efter inköpsdatum och du får 100 dagars returrätt. På 100 dagar hinner du testa och lära känna produkten grundligt. Skulle du inte vara nöjd med din Boschprodukt, returnerar du den inom 100 dagar och får pengarna tillbaka med avdrag för returkostnaden (495 kr för en stor hushållsapparat och 60 kr för en småelsprodukt).

För fullständiga villkor se Bosch hemsida. 100 dagar NöjdKund gäller alla Bosch hushållsapparater, från stora inbyggnadsprodukter som ugnar och hällar ner till köksmaskiner och minsta elvisp, med undantag för Tassimo kapselmaskiner och Boschprodukter som medföljer nyproduktion av hus eller lägenheter. Bosch står för 100% kvalitet och därför ska du självklart vara 100% nöjd. Har du frågor om 100 dagar NöjdKund eller vill returnera en produkt, ring Bosch kunniga produktrådgivare på Careline tel. 0771-11 22 77.Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa