Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Kampanj på Philips Hue Q1 2020

Belys hemmet smart med Philips Hue


Hos Elon hittar du smart belysning från Philips. Philips Hue är ett trådlöst belysningssystem som gör det enkelt att styra din belysning och skapa rätt stämning hemma. Philips Hue ger ditt smarta hem extra liv.
Just nu har vi dessutom sänkta priser på Philips Hue-produkterna längst ner!

...

Olika tillfällen kräver olika belysning

Skönt dimrat till middagen, klart städljus, dov nattbelysning eller synkning till musik, film eller spel. Med Philips Hue-systemet kan du programmera in dina rutiner och skapa ditt perfekt belysta hem för alla situationer.
Styr var du än är, från telefonen (med Bluetooth eller app), strömbrytaren eller via sensorer. Allt utan kablar, elektriker och installation. Det enda du behöver är en Philips Hue-brygga och -ljuskällor. Smart helt enkelt!

...

Bli piggare

Använd belysning för att höja energinivån i ditt hem. Ljusinställningen Energize har ett kallvitt ljus som hjälper dig att lyfta morgonen eller ge lite extra kraft i träningspasset.

...

...

...

Känn dig trygg med Philips Hue smart belysning

Ljus får oss att känna oss säkra och ett hem med lampor tända visar att någon är hemma. Maximera ljusets effekt med Philips Hue för att göra ditt hem säkrare, även när du inte är hemma.
Tänd lamporna automatiskt när du kommer hem när det är mörkt eller få det att se ut som att du är hemma med lampor som tänds slumpmässigt när du är borta. Styr dina lampor var du än befinner dig.
...

Vakna och somna – lampan som väcker dig försiktigt

Det kan vara svårt att vakna, särskilt mörka vintermorgnar. Med Philips Hue kan du efterlikna soluppgången för att vakna på ett naturligare sätt, oavsett hur mörkt det är utomhus. I Philips Hue-appen kan du enkelt ställa in när du ska vakna och somna så att du vaknar med mer energi och är mer avkopplad när du går och lägger dig.

...


Läs mer: Philips Hue hos Elon » Om Philips Hue-appen » Inspiration hos Meethue »

.

Kampanjpris på Philips Hue

Just nu ger vi dig ett extra förmånligt pris på några utvalda och prisvärda Philips Hue-produkter. Priserna gäller den 27 januari - 8 mars 2020.

....

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa