Luftfuktare

Wilfa HU-400BCA Haze

  • Ultrasonisk teknik för optimal ångkapacitet
  • WiFi och röststyrning
  • Varm eller kall ånga
  • Plasmafunktion och keramiskt filter för renare vattenånga
  • Bäst i test 2023 av tek.no
Full produktbeskrivning
Pris
1 590 :-
Wilfa logo

Luftfuktare HU-400BCA HUMIDIFIER Wilfa

Med Wilfa HU-400BCA Haze luftfuktare, kan du enkelt förvandla ditt inomhusklimat till en frisk och fuktig miljö, optimal för både din hälsa och ditt hem.

Haze luftfuktare för stora rum
HU-400BCA Haze är en luftfuktare för både dig och dina växter! Förhindra frissigt hår, torr och irriterad hud och kliande ögon genom att använda en luftfuktare för att förbättra din miljö. Speciellt vinterluften är torr både ute och inne, vilket bland annat kan ge upphov till ett antal bekymmer som irriterade luftvägar, problem med hår och hud, samt en ökad mottaglighet för infektioner och förkylningar. Vi kan inte göra något åt ​​utomhusluften, men det finns ett enkelt sätt att förbättra inomhusatmosfären. Ett bra inomhusklimat har en positiv effekt på hälsan och en luftfuktare kommer att motverka symtom från torr luft såsom torra växter och sprickor i golv och väggar.

Ultrasonisk luftfuktare med WiFi-funktion och LED-display
Haze med ultrasonisk teknik levererar hög ångkapacitet och avger en fin ånga som lätt absorberas i luften för att uppnå det perfekta inomhusklimatet. Med WiFi funktionen kan du koppla upp luftfuktaren på ditt nätverk vilket ger dig full kontroll på luftfuktigheten vart du än är (WiFi connected smart app använder 2,4GHz WiFi – Google Assistant & Amazon Alexa). LED displayen på luftfuktaren ger dig en tydlig överblick över inställningarna och fuktighetsnivån i rummet.

Hög kapacitet
Luftfuktaren avger upp till 450 milliliter vattenånga på en timme, och med en vattentank på 4 liter ger detta upp till 9 timmars drift. Rekommenderad rumsstorlek är upp till 70 m².

Automatisk fuktkontroll
Haze har en elegant design med en mycket användarvänlig touchpanel. Med funktionen automatisk fuktkontroll kan du enkelt och bekvämt ställa in önskad luftfuktighet och luftfuktaren kommer automatiskt att reglera fuktutsläppningshastigheten för att uppnå önskad luftfuktighet.

Varm eller kall ånga
Luftfuktaren låter dig välja mellan varm (PTC-uppvärmning) eller kall ånga och med justerbar ventilering kan du även styra riktningen på ångan. Rikta in den för jämn spridning i rummet eller låt kanske din käraste växt få lite extra uppmärksamhet.

Enkel påfyllning av vatten
Vattentanken på 4 liter kan antingen fyllas på uppifrån eller genom att lyfta ut den inre behållaren för en enkel påfyllning. Luftfuktaren stänger av sig automatiskt när vattentanken tas bort från basen och när vattentanken är tom.

Plasma funktion och keramiskt filter håller vattnet rent
Luftfuktarens plasmafunktion avlägsnar luftburna bakterier och obehaglig lukt i rummet medans det keramiska filtret mjukar upp och renar ditt vatten. Det keramiska filtret går att rengöra och är och återanvändbart.

Nattläge och timer
Låt inte din nattsömn störas av luftfuktaren, med nattläget kan du stänga av displayen på din luftfuktare så du inte störs av ljuset. Den inbyggda timern låter dig dessutom välja mellan 12 olika timerinställningar (12 timmar) och efter önskad tid så kommer luftfuktaren automatiskt stänga av sig.

Doftbehållare
Droppa några droppar med din favorit eteriska olja i doftbehållaren på luftfuktaren och låt doften spridas genom ditt hem.

Bäst i test
Haze luftfuktare blev utsedd till bäst i ett test av tek.no 2023 i ett övergripande test av luftfuktare. I testet poängterar de att Haze är blixtsnabb, har en lättförståelig app, snygg design och är praktisk att använda. Läs hela testet här.

5 års garanti
Du får 5 års garanti på denna produkt från den dag du köper den. Inköpskvittot fungerar som bevis hos återförsäljaren, så kom ihåg att spara det.

Ny säkerhetsstandard
Denna modell är anpassad och följer EU:s nya säkerhetsstandard: EN 60335_2_982003 A11 2019, som handlar om säker drift av luftfuktare.

Varumärke Wilfa
EAN 7044876012289
Allmänt
Färg Svart
Kalkfilter Ja
Ångkapacitet (ml/h) 450
Automatisk fuktkontroll Ja
Rekommenderad yta (m²) 70 m²
Befuktningstyp Ultrasonisk
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Ja
Dimensioner
Volym tank (liter) 4
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 235 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 200 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 350 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.5 kg
Övrigt
Timer Ja
Vårt artikelnummer: 100285

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris