Laddar...
Tado TAD-103590 AC & Heat Pump Cont 113409
Tado TAD-103590 AC & Heat Pump Cont 113409
Tado TAD-103590 AC & Heat Pump Cont 113409
Tado TAD-103590 AC & Heat Pump Cont 113409
Tado TAD-103590 AC & Heat Pump Cont 113409
Tado TAD-103590 AC & Heat Pump Cont 113409
Tado TAD-103590 AC & Heat Pump Cont 113409
Tado TAD-103590 AC & Heat Pump Cont 113409
Smart temperaturstyrning

Tado TAD-103590 AC & Heat Pump Cont

  • Styr din värme/kyla via app
  • Möjlighet att skapa individuellt schema
  • Kompatibel med AC/värmepump med fjärrkontroll med display
  • Kompatibel med Google Assistant, Amazon Alexa och Apple HomeKit
Full produktbeskrivning
1 190 :-
Tado logo

Smart appstyrd termostat till AC/Värmepump

Har du en AC i ditt hem, exempelvis en värmepump, så känner du nog till problemet med att få rätt temperatur inställd. Om värmepumpen har termostaten placerad på själva enheten så mäter den temperaturen precis bredvid, vilket gör att det är varmt vid värmepumpen men kallare i resten av rummet, eller varmare beroende på årstid.
Det finns också begränsad programmeringsmöjlighet och smarta funktioner i en sådan termostat.
Tado Smart AC Control V3+ är det smarta sättet att styra din värmepump eller AC-anläggning för att säkerställa en komfortabel och hälsosam hemmiljö samtidigt som den hjälper dig att sänka din energikostnad.
Du kan alltid njuta av en perfekt rumstemperatur. Ett svalt vardagsrum när du kommer hem och den perfekta temperaturen för att sova gott på sommaren eller värma upp hemmet tills du kommer hem under vintern.

Smart schema
Tado Smart AC Control V3+ kontrollerar din inomhustemperatur och ger dig gott om finesser. Alla inställningar styrs i Tados app, och där finns gott om funktioner.
Du kan exempelvis välja ”Smart schedule” där Tado automatiskt ställer in temperaturen. Du kan exempelvis välja att temperaturen på kontoret ska vara lägre på natten än på dagen.

Känner av om du är hemma
Dessutom finns en ”Away-funktion” där du kan bestämma vad som ska ske när du inte är hemma. Tado använder din smartphone och Geolocation för att avgöra om du är hemma eller inte. Så kan du välja om Tado ska stänga av värmen eller kanske bara skruva ner temperaturen när du inte är hemma. En mycket bra funktion.
Den har även Open Window Detection som upptäcker om ett fönster är öppet samt Weather Adaptation som anpassar temperaturen efter vädret. Vissa av dessa funktioner kräver abonnemang.

Koll på inomhusklimatet
Tado fungerar tillsammans med Apple HomeKit, Google Assistant och Amazon Alexa. Dock har Tados egen app fler funktioner och det är där du får tillgång till alla rapporter. 
Tado mäter konstant inneklimatet, så som värme och luftfuktighet. Via appen kan du se temperatur- och luftfuktighetsprofiler, kyl- och värmeanvändning, när fönstren var öppna och hur mycket energi du har sparat genom att använda dina Tado-enheter.

Direktkontroll utan mobil
Har du av någon anledning inte tillgång till din telefon så kan du göra inställningarna direkt på Tado Smart AC Control. Displayen visar ingenting i normalläge,  men om du klickar på den så dyker temperaturen upp och du kan ställa in den precis som i appen.

Kompatibilitet
Tado Smart AC Control V3+ är kompatibel med AC/värmepumpar med fjärrkontroll med display.

Enkel installation
Tado Smart AC Control V3+ ansluter till ditt hemnätverk trådlöst. Den kan monteras på en vägg eller placeras på ett bord. Tado behöver placeras så att den har kontakt med din värmepump/luftkonditionering, och inte för långt bort. Den behöver också vara nära ett eluttag.

Bra betyg
Test-sajten Tech-test har testat denna smarta termostat och ger den följande omdöme:
”Tado Smart AC Control V3+ är en riktigt bra produkt. När den installerats så styr den sömlöst temperaturen, och via appen har du enkel åtkomst till alla funktioner där du annars skulle behöva använda din fjärrkontroll.
Det är trevligt att den tar hänsyn till om du är hemma eller borta, att du kan justera temperaturen på distans och att du får rapporter om luftkvalitet och inomhusklimat.
Så ska Tados support ha en ros. De var vänliga, hjälpsamma och inte minst mycket kunniga.”

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Tado
EAN 4260328611630
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.35 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 100 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 15 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 100 mm
Produkttyp Smart temperaturstyrning
Anslutningsteknik 2
Frekvensband 2,4 ghz
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Ja
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Ja
Strömkälla 220v
Vårt artikelnummer: 113409

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här