Laddar...
Netatmo Smart Väderstation 113038
Netatmo Smart Väderstation 113038
Netatmo Smart Väderstation 113038
Netatmo Smart Väderstation 113038
Netatmo Smart Väderstation 113038
Netatmo Smart Väderstation 113038
Smart väderstation

Netatmo Smart Väderstation

  • Gör dina egna klimatmätningar på mobilen
  • Inomhusmodul mäter inomhuskomforten
  • Trådlös utomhusmodul ger dig väsentliga väderdata i realtid
  • Mäter föroreningarna i inomhusluften genom en CO2-sensor
Full produktbeskrivning
1 790 :-
Netatmo logo

Smart väderstation – egna klimatmätningar i mobilen

Netatmo smarta väderstation kommer med två moduler; en för utomhus- och en för inomhusbruk. Med dem gör du enkelt klimatanalyser, direkt i din smarttelefon eller tablet. Den är kompatibel med Alexas röststyrning samt appar för både Android och iOS.

Relevant väderdata, både inne och ute
Väderstationens inomhusmodul mäter din inomhuskomfort genom att tillhandahålla viktig data från sina sensorer. Dessa meddelar när du behöver vädra för att minska mängden föroreningar i inomhusluften.
Eftersom vi tillbringar 80 % av vår tid inomhus, tillhandahåller Netatmos väderstation värdefull information om föroreningarna i inomhusluften genom en CO2-sensor.
Väderstationens trådlösa utomhusmodul befinner sig precis runt knuten och ger dig ständigt relevant väderdata i realtid. Dessa inkluderar information om temperatur, lufttryck, luftkvalitet och luftfuktighet.

Smarta analyser
Med väderstationsappen får du klimatdata för både inomhus och utomhus (temperatur, luftfuktighet, lufttryck, CO2 och buller) i lättöverskådlig diagramform för realtidsbevakning av din omedelbara omgivning. Iaktta cyklerna, få väderprognoser och lägg märke till variationer i din omgivning.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Netatmo
EAN 3700730500104
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 0.396 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 45 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 45 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 155 mm
Produkttyp Väderstation
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Nej
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Ja
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Ja
Räckvidd inomhus (m) 100 m
Vårt artikelnummer: 113038

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här