Luftrenare

LightAir Evolution Gold

  • Effektiv luftrening upp till 50 m²
  • Både luftrenare och virushämmare
  • Väldigt tyst – bara 21 dB(A)
  • Enkel rengöring utan filter
Full produktbeskrivning
Specialpris 3 188 :- Ordinarie pris 3 388 :-

Luftrenare Evolution Gold LightAir

Denna luftrenare ställer du på ett bord, en bänk, ett skrivbord, eller direkt på golvet. Den renar rum upp till 50 m² och om du har ett större utrymme ställer du in flera LightAir IonFlow-luftrenare i rummet för maximal rening. LightAir IonFlow luftrenare renar luften med hjälp av jonisering. Luftrenaren passar såväl i hem och på företag, som i skolor, förskolor och andra inomhusmiljöer. Den reducerar effektivt luftburna partiklar såsom pollen, avgaser, rök, allergener, bakterier, virus, mögelsporer, fint damm m m, ända ner till PM 0.007 storlek (nanopariklar).

Nyttig på flera sätt
Både luftrenare och virushämmare i ett, detta är en perfekt luftrenare för människor med astma, KOL, gravida, spädbarn, gamla och sjuka som anses mest känsliga för infektioner och luftföroreningar. IonFlow rengör luften från de mest skadliga partiklarna (fina, ultrafina och nanopartiklar) med hjälp av jonisering. Den har en unik, minimalistisk och tuff design med vackert stativ som lyser med ett blått stämningsljus när du tänder det.

Tystgående
Den är väldigt tyst då ljudnivån ligger bara på 21 dB(A), enkel att rengöra, en luftrenare helt utan filter. Tekniken är testad av Karolinska Institutet.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke LightAir
EAN 7350037071041
Färg Guld
Luftkvalitetssensor Nej
Luktsensor Nej
Rekommenderad yta (m²) 50 m²
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 2.7 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 190 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 190 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 590 mm
Vårt artikelnummer: 114685

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris