Luftrenare

LightAir Cellflow Mini

  • Filtrerar 45-100 m³ luft/timme
  • Effektiv luftrening upp till 20 m²
  • Rengör luften snabbt och effektivt från de mest skadliga partiklarna
  • Tyst drift – perfekt för sovrum
  • Jonisering och Eco Precision-filter
Full produktbeskrivning
Pris
Specialpris 999 :- Ordinarie pris 1 588 :-

Luftrenare Cellflow Mini LightAir

I en tid där luftkvalitet i våra hem har blivit en ökande oro, introducerar LightAir sin senaste innovation – CellFlow Mini. Denna kompakta luftrenare är särskilt utvecklad för att ta itu med de vanligaste luftföroreningarna i mindre utrymmen som sovrum och barnrum, erbjudande en lösning som är både effektiv och diskret.

Tyst renhet för en god natts sömn
Med sitt fokus på användarvänlighet och effektivitet, lovar LightAir CellFlow Mini en natts sömn utan störningar från föroreningar eller ljud. Denna luftrenare skiljer sig från mängden med sin exceptionellt låga ljudnivå, vilket gör den idealisk för sovrummet där en tyst miljö är avgörande för kvalitativ sömn.

Innovativ teknik för renare luft
Genom en unik kombination av jonisering och det exklusiva Eco Precision-filtret, attackerar CellFlow Mini luftföroreningar på ett sätt som liknar hur en magnet fungerar. Denna teknik möjliggör inte bara effektiv rening av luften från virus, föroreningar, pollen och mer, utan gör det också på ett miljövänligt sätt tack vare filtrets långa livslängd och användning av återvunnet material.

En kraftfull liten renare
Trots sin kompakta storlek är CellFlow Mini en kraftfull luftrenare som kan rena luften i utrymmen upp till 20 m². Den unika CellFlow-tekniken säkerställer att upp till 99,99 % av alla föroreningar, ner till nanopartikelstorleken PM0.1, effektivt avlägsnas från luften. Detta överträffar konventionella luftrenare som ofta bara hanterar partiklar större än PM0.3.

Långvarig och energisnål
CellFlow Mini står ut inte bara för sin reningseffektivitet utan också för sin energieffektivitet och det långa intervallet mellan filterbyten. Med ett filter som varar upp till 18 månader och en design som drar mindre el än traditionella luftrenare, erbjuder denna luftrenare en kostnadseffektiv och underhållssnål lösning för renare luft i hemmet.

Varumärke LightAir
EAN 7350037071409
Allmänt
Färg Vit
Rekommenderad yta (m²) 20 m²
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Filtertyp ECO Precision
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 210 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 93 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 216 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 1.2 kg
Vårt artikelnummer: 114682

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris