Konvektorelement

Tristar 5912

  • Tyst drift – njut av värme utan störande ljud
  • Justerbar termostat med olika värmeinställningar
  • Turbofunktion – nå önskad värmenivå snabbt
  • Säker användning med inbyggt överhettningsskydd
  • 2000 W
Full produktbeskrivning
399 :-
Tristar logo

Konvektorelement KA-5912 TRISTAR

När vintern anländer och temperaturen sjunker, blir behovet av en pålitlig och effektiv värmekälla oerhört viktigt. Tristar presenterar konvektorelementet KA-5912, en perfekt följeslagare för att skapa en mysig och varm känsla varhelst det behövs.

Tyst drift för behagliga nätter
Ett av de mest framstående dragen med detta element är dess tysta drift. Detta garanterar att du kan njuta av en varm och behaglig miljö, särskilt i sovrummet, utan att bli störd av oönskat ljud. Det perfekta valet för dig som värdesätter lugn och ro i ditt boende.

Justering efter dina behov
KA-5912 erbjuder flexibilitet genom dess justerbara termostat. Med två olika värmeinställningar, kan du enkelt ställa in den önskade temperaturnivån, skräddarsydd för ditt unika komfortbehov. 

Turbofunktion för snabb värme
För de dagar när du behöver en extra värmeboost, kommer turbofunktionen till undsättning. Den säkerställer att du snabbt och effektivt kan uppnå önskad värme, vilket gör ditt hem till en varm och välkomnande fristad, även under de kallaste vinterdagarna.

Säkerhet först med överhettningsskydd
Säkerhet är en prioritet med konvektorelement KA-5912. Det är utrustat med ett överhettningsskydd som garanterar en säker användning genom att förebygga eventuella skador eller olyckor. Du kan vila tryggt med vetskapen om att din värmekälla är både effektiv och säker.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Energiinformation
Anger hur mycket energi produkten förbrukar i antal Watt (W). Effekt (W) 2000 W
Varumärke Tristar
EAN 8713016059123
Allmänt
Färg Vit
Portabelt Ja
Fast installation Nej
Överhettningsskydd Ja
Dimensioner
Anger produktens längd i millimeter. Längd (mm) 535 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 400 mm
Vårt artikelnummer: 114090

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris