Luftrenare

Beurer LR 220

  • Lämplig för rumsstorlek: 13 - 37 m²
  • Luftflöde upp till 125 m³/h
  • Treskiktigt filtersystem för maximal rening
  • Turboläge och nattläge
  • Timer
Full produktbeskrivning
Pris
Specialpris 990 :- Ordinarie pris 1 190 :-
Beurer logo

Luftrenare LR 220 Beurer

Skapa en fräsch oas i ditt hem med Beurer LR 220 luftrenare – ren luft, ren njutning. Du kan andas rent och leva hälsosamt.

Effektiv luftrening för varje rum
Beurer LR 220 luftrenare erbjuder en kraftfull och effektiv lösning för att förbättra inomhusluften. Med ett treskiktigt filtersystem inklusive förfilter, HEPA H13-filter och aktivt kolfilter, fångas upp till 99,95 % av alla partiklar större än 0,3 µm - från pollen och fint damm till skadliga gaser och obehagliga lukter.

Anpassad för ditt liv
Oavsett om det är i ditt sovrum, vardagsrum eller kontor, hanterar LR 220 rum upp till 37 m². Det imponerande luftflödet upp till 125 m³/h säkerställer snabb och effektiv luftrening, så du kan andas friskare luft snabbare.

Funktioner för varje tillfälle
Behöver du snabb rening? Aktivera turboläget. Vill du ha ren luft utan störningar under natten? Nattläget garanterar en extremt tyst drift. Med timerfunktionen och tre effektnivåer kan du anpassa reningsprocessen efter dina behov och önskemål.

Tyst och bekymmersfri användning
LR 220 är designad för att arbeta tyst och effektivt, vilket gör att du kan njuta av ren luft utan att störas av buller. Dessutom är filtret enkelt att byta ut när det är dags, och en praktisk filterbytesindikator låter dig veta när det är dags.

Certifierad och trygg
Beurer LR 220 är inte bara effektiv utan också säker att använda. Den är designad för att möta höga standarder och säkerställer att din familj kan andas renare luft utan oro.

Varumärke Beurer
EAN 4211125663759
Allmänt
Färg Vit
Fjärrkontroll Nej
Anger om produkten har en display. Display Nej
Antal lägen (st) 3
Luftkvalitetssensor Nej
Luktsensor Nej
Luftflöde (m³/tim) 125
Rekommenderad yta (m²) 37 m²
Rek. av Astma & Allergiförbundet Nej
När produkten har WiFi kan du koppla ihop din smartphone eller surfplatta till den via en app. Härigenom kan du bekvämt styra och kontrollera produkten på distans. WiFi Nej
Filtertyp HEPA H13
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala assistenten Amazon Alexa. Den digitala assistenten gör att du kan styra produkten med din röst. Kompatibel med Amazon Alexa Nej
Anger om produkten kan kopplas mot den digitala röstassistenten Google Assistant. Med hjälp av Google Assistant kan du styra produkten med din röst. Kompatibel med Google Assistant (Google Home) Nej
Apple Homekit är namnet på den plattform Apple använder för att styra smarta enheter och tillbehör i våra hem. En produkt som är kompatibel med Homekit kan styras via Siri och Home-appen. Kompatibel med Apple Homekit Nej
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 220 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 220 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 340 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 3.16 kg
Vårt artikelnummer: 126252

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris