Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Fritidshuset

Fritidshuset

Sommaren är här!

Kanske behöver du uppdatera ditt sommarboende med nya och energisnåla vitvaror? Hos Elon hittar du ett stort utbud av inte så höga kyl- och frysskåp, som passar perfekt för den lilla bostaden. Vårt allra minsta kylskåp mäter endast 51 cm i höjd och har en bredd på 44 cm. Vi har också kylskåp och frysskåp med en höjd på 85 cm och med en bredd på 55 cm. Även kombinerade kyl/frysskåp med en höjd på 143 cm och en bredd på 50 cm finns i vårt sortiment.

Detta sortiment passar även utmärkt för den mindre, permanenta bostaden där utrymmet är begränsat. Vi har även fler vitvaror som bl a spisar och tvättmaskiner som är smalare och som passar perfekt till en mindre lägenhet. En "smaldisk" har en bredd på 45 cm och en topptvätt en bredd på 40 cm.

Här nedan ser du ett urval av vårt sortiment anpassat för den mindre bostaden. 

Välkommen in till din närmaste Elon-handlare så hjälper vi dig att hitta den rätta vitvaran just för dig och dina behov!

Din närmaste Elon-handlare hittar du här.

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa