Stäng

Produkter

  1. {{ product.Name }} 
Alla resultat för produkter

Hittade inga matchande produkter

Produktgrupper

Alla resultat för produktgrupper

Hittade inga matchande produktgrupper

Sidor

Butikssidor
Övriga sidor
Alla resultat för sidor

Hittade inga matchande sidor

 

 

På elon.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på bästa sätt. Läs här varför vi använder kakor på vår webbplats

I vår integritetspolicy så kan du läsa om hur vi på elon.se hanterar dina personuppgifter Här hittar du vår integritetspolicy

 Stäng

Genom att välja en butik får du:

Bild för kategori Dammsugare med Svalanmärkning

Dammsugare med Svalanmärkning

 
Astma- och Allergiförbundet arbetar för att ge ett friskare liv för människor med astma, allergi och överkänslighet. De vill öka kunskapen och därigenom bidra till att omgivningen förändras till det bättre för människor med astma eller allergi.

Förbundet rekommenderar produkter som är fria från allergener, parfym och irriterande ämnen för att vägleda konsumenterna.

Kriterier för dammsugare

Svalanmärkningen ges till dammsugare som fått goda resultat på kriterierna för dammupptagningsförmågan, filtereffektivitet och hantering av dammbehållare och filter.

Damm och smuts blir lätt luftburet vilket kan ge irritation och skadliga effekter på våra luftvägar. Ur detta avseenden avlägsnar den perfekta dammsugaren damm från golvet utan att dammpartiklar sprids ut i luften. Ju mindre damm som lämnas kvar på golvet desto mindre kan virvla upp i luften, vilket således ställer höga krav på dammupptagningsförmågan. Förutom ett bra filtersystem i en tät dammsugare är det viktigt att damm och smuts inte läcker ut vid byte av påse och filter.
 

Här nedan kan du se vilka dammsugare som fått svalanmärkningen i vårt sortiment. 
  

Elon tipsar!
Produktpaket
PRISSÄNKT
Visa