Laddar...
TV Panasonic TX-43JS360E 207A243311
TV Panasonic TX-43JS360E 207A243311
TV

Panasonic 43" - TX-43JS360E

  • Full HD-upplösning
  • Smart TV & Essential Apps
  • Fungerar med OK Google / Fungerar med Alexa
  • Inbyggd WLAN / HDMI / Triple Tuner
  • USB Media Player
  • HDR-teknik
Full produktbeskrivning
4 990 :-
Panasonic logo

Bild med Full HD-prestanda

JS360 är utrustad med Full HD-upplösning och är ett steg upp i bildkvalitet för många TV-program. Om du uppgraderar från en TV med standardupplösning kommer du att se en tydlig bildförbättring. Med hjälp av HDR-tekniken får naturprogrammen större kontraster och upplevs som mer verkliga och närvarande.

Smart TV & Essential Apps

Varför begränsa dig till direktsända TV-program? En Smart-TV ansluter du enkelt till Internet via inbyggt Wi-Fi och får tillgång till innehåll från hela världen. Du får TV-funktioner, YouTube och populära streamingtjänster som Netflix och Amazon Prime med bara en knapptryckning.

Röststyrning

JS360-modellerna klarar handsfree-kontroll med OK Google eller Alexa. Byt kanal, ändra volymen eller stäng av/sätt igång med bara ett röstkommando. Perfekt när du tittar på TV samtidigt som du lagar mat eller har händerna fulla med något annat.

Flexibla mottagningsmöjligheter

Titta på TV i sängen? Det är inga problem tack vare att JS360-modellerna är så flexibla. Med HD Triple Tuner och integrerade digitala DVB-, satellit- och kabelmottagare kan du spela upp hög bildkvalitet. Den kan också enkelt anslutas via inbyggd WLAN och HDMI.

USB Media Player

Med USB Media Player bestämmer du själv vad TV-skärmen ska visa. Plugga bara in din USB-hårddisk i kontakten och gå in på personligt innehåll som du lagrat: spel, musik, video eller bilder. Detta är en funktion som verkligen kommer till användning i barnens rum. Du kan också väggmontera den om du inte har plats över för flera apparater.

Bild med hög kontrast

Tack vare High Dynamic Range-tekniken (HDR) kan JS360-modellerna återge bilder med högre kontrast. Svärtan är djupare och ljuset är klarare vilket ger mer dynamik i bilderna. Färgåtergivningen blir också rikare när du tittar på kompatibla källor som exempelvis Netflix.

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke Panasonic
EAN 5025232916795
Display Name Panasonic 43" - TX-43JS360E
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 8.912 kg
Bildskärmsdiagonal tum 43 tum
Energiförbrukning vid drift (W) 42
Energiklass SDR E
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 973 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 85 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 567 mm
Energianvändning påläge SDR 42 kWh per 1000h
Energiklass HDR A-G G
Energianvändning påläge HDR 60 kWh per 1000h
Bildskärmsdiagonal cm 108 cm
Upplösning horisontell (px) 1920 px
Upplösning vertikal (px) 1080 px
Energiklass
Vårt artikelnummer: 207A243311

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här