Laddar...

Hitta bästa julklappen

Letar du efter den bästa julklappen till en familjemedlem, partner eller vän? I Elons sortiment finns det alla möjliga produkter inom kök, personvård, gaming och mycket, mycket mer. Upptäck vårt breda utbud och shoppa julklappar till dina nära och kära idag. Gör ditt köp online eller besök i din närmaste Elon-butik. 

Våra tips på julklappar

Om du vill vara ute i god tid med julklappshandlingen är det hög tid att planera vem som ska få vad i julklapp! Men vad köper man till personen som aldrig önskar sig något? Eller till den som redan har allt? Om du har svårt att hitta bra julklappar rekommenderar vi dig att ta en titt på våra julklappstips.

Julklappstips för alla plånböcker

I vårt sortiment hittar du julklappar som passar alla åldrar och alla plånböcker. Vi listar våra bästa pakettips inom olika prisklasser.

Julklappstips till mamma

Våra bästa julklappstips som gör mamma extra glad, oavsett om mamma gillar att påta i trädgården eller att mysa i soffan med en värmefilt.

Julklapptips till pappa

Oavsett om pappa gillar att laga mat eller lata sig i fåtöljen med nyheterna eller spel på mobilen har vi julklappstipsen som skänker extra glädje i jul.

5 julklappar till den
som behöver rå om sig själv

 Vi delar tips på julklappar till de som du vill skämma bort lite extra

Julklappstips till den
som älskar mat och bak

Våra bästa tips på julklappar för den som gillar matlagning och bakning.

Julklappstips till hemmaJobbaren

Vi delar fem julklappstips till hemmajobbaren. 

Mer inspiration:

I Elon Hem & Kök hittar du mer julinspiration. Där bjuds det på bästa tipsen för att torka apelsinerna, exklusiva recept till julbordet och hjälp för att hitta rätt julbelysning.

Vad hittar vi under julgranen 2022?

Årets julklapp hos Elon är den energismarta produkten, och därför hittar du inte bara en utan flera hårda klappar under vår gran - med allt från soldrivna hörlurar musikälskaren till slow cooker för hemmakocken. Läs mer om våra bästa tips på "el"-snälla julklappar här.

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här