In-ear hörlurar

JBL Tune Flex - Ghost Svart

  • JBL Pure Bass
  • Aktiv brusreducering med Smart Ambient
  • Upp till 32 timmars batteritid
  • Vattenskyddade och svettsäkra
  • Passform och komfort hela dagen
  • JBL Headphones app
Full produktbeskrivning
Pris
Specialpris 790 :- Ordinarie pris 990 :-

Hörlurar in-ear JBL Tune Flex - Ghost Svart

Upplev musiken på ett nytt sätt med JBL Tune Flex in-ear hörlurar i Ghost Svart. Smart konstruerade 12 mm-element ger dig en tajt passform och kraftfull JBL Pure Bass-ljudkvalitet. Varje beat kommer att kännas på ett helt nytt sätt med dessa hörlurar. Upplev musik som du aldrig gjort tidigare med JBL Tune Flex.

Aktiv brusreducering med Smart Ambient
JBL aktiv brusreducering (Active Noise Cancellation, ANC) använder två mikrofoner för att fånga upp och motverka omgivande ljud, så att man kan lyssna på musik eller annat ljud utan att det störs av omgivningens brus.
Smart Ambient är en funktion som gör det möjligt att höra omgivningens ljud utan att ta av sig hörlurarna. Det gör det lättare att hålla kontakt med omgivningen, till exempel när man är ute och går eller cyklar. Det gör det möjligt att höra trafikljud eller samtal utan att ta av sig hörlurarna.
Sammantaget ger JBL aktiv brusreducering och Smart Ambient en bättre ljudupplevelse genom att filtrera bort oönskat brus och samtidigt göra det möjligt att hålla kontakt med omgivningen.

Förbättrad handsfree-kommunikation med Tune Flex och VoiceAware-funktion
Tune Flex ger dig enkel handsfree-kommunikation i stereo med hjälp av fyra mikrofoner som säkerställer att din röst alltid hörs tydligt. Med funktionen VoiceAware kan du justera mikrofonvolymen för att höra din egen röst bättre så du kan prata och ta emot samtal utan problem.

Lång batteritid och snabb laddning
Med JBL Tune Flex kan du njuta av musik i upp till 32 timmar (8+24) utan att behöva oroa dig för att batteriet ska ta slut. Och om du aktiverar brusreducering, får du 6 timmar av speltid plus 18 timmar i fodralet. Men om du ändå skulle behöva en boost, så tar det bara 10 minuter att snabbladda för ytterligare 2 timmars speltid.

Träna i alla väder med JBL Tune Flex vattentäthet och svettisolering
Låt inte dåligt väder hindra dig från att träna. JBL Tune Flex är IPX4-klassade, vilket innebär att de är skyddade mot regn och svett. Så oavsett om det är dags för ett hårt träningspass eller en regnskur, så kan du vara säker på att Tune Flex klarar det.

Bekväm och ljudmedveten design med JBL Tune Flex
JBL Tune Flex öronsnäckor har en öppen form som garanterar att de sitter bekvämt och inte trycker på öronen, samtidigt som den naturliga ljudmedvetenheten bevaras. Med tajta örontoppar i tre storlekar och en app-funktion för dessa, kan du skapa en ljudtät miljö utan att kompromissa med den lätta och eleganta designen på öronsnäckorna. 

JBL Headphones-appen – utforska möjligheterna med din musik
Med JBL Headphones-appen kan du anpassa din musikupplevelse efter dina önskemål. Använd touchkontrollerna för att justera volymen och skapa en personlig lyssningsmiljö. Appen hjälper dig också att hitta dina öronsnäckor, samt kontrollera omgivningsljudet och aktivera Smart Audio- och Video-lägen. Ladda ner appen gratis och utforska alla möjligheter som finns med ditt JBL-headset.

Varumärke JBL
EAN 6925281930607
Display Name JBL Tune Flex - Ghost Svart
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Diverse
Färg Svart
Standarder som följs IPX4, GFSK, p/4 QPSK, 8DPSK
Inkluderade tillbehör USB-C laddningskabel, 3 storlekar av öronkrokar, laddningsfodral (570 mAh)
Kabeldetaljer USB-C laddningskabel
Färgkategori Svart
Header
Produktlinje JBL TUNE Flex
Märke JBL
Förpackad kvantitet 1
Utgåva Ghost Edition
Allmänt
Färg Svart
Typ av produkt True wireless-hörlurar - Bluetooth - trådlös
Mått och vikt (komponenter) Laddningsfodral: 5.15 cm x 2.93 cm x 4.7 cm / 38.6 g ¦ Öronsnäcka: 2.05 cm x 2.02 cm x 3.49 cm / 4.8 g
Batteri
Teknik Litiumpolymer
Strömtillförsel
Laddningstid 2 timme/timmar
Driftstid (upp till) 4.5 timmar
Batteri 2 x hörlursbatteri laddningsbart - litiumpolymer
Runtime-detaljer Kontinuerlig uppspelning (med medföljande laddningsväska): upp till 32 timmar ¦ Kontinuerligt prat: upp till 4.5 timmar ¦ Kontinuerlig uppspelning (ANC OFF / Bluetooth) ¦ Kontinuerlig uppspelning (ANC ON / Bluetooth): upp till 6 timmar ¦ Kontinuerlig upps
Kapacitet 55 mAh
Inkluderad kvantitet 2
Mikrofon
Känslighet -38 dBV/Pascal
Formfaktor Inbyggd
Ljudutgång
Anslutningsteknik Trådlös
Ljudutgångsläge Stereo
Impedans 32 ohm
Hörlursteknik Dynamisk
Trådlös teknik Bluetooth
Membran 12 mm
Känslighet 110 dB
Frekvensrespons 20 - 20000 Hz
Bluetoothversion Bluetooth 5.2
Hörlursmodell Inuti örat
Active Noise Canceling Ja
Bluetooth-profiler Handsfree-profil (HFP), Advanced Audio Distribution Profile (A2DP), Audio/Video Remote Control Profile (AVRCP)
Aktiv brusreduceringsteknologi Smart Ambient
Ljudeffekter Pure Bass
Vårt artikelnummer: 119485

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris