Bluetooth-högtalare

JBL PARTYBOX 1000EU

  • Kraftfull ljudkapacitet på 1100 W
  • Inbyggd ljusshow
  • Koppla ihop två JBL Partybox för stereoeffekt
  • DJ Party Band – styr högtalaren med handrörelser
  • Handtag och hjul för enkel transport
Full produktbeskrivning
11 990 :-

Bluetooth-högtalare JBL PARTYBOX 1000EU

Välkommen till en ny dimension av festljud med JBL PARTYBOX 1000EU! JBL erbjuder oöverträffad prestanda och en autentisk ljudupplevelse som passar alla fester perfekt. Strömma din spellista via Bluetooth eller från ett USB-minne. Det här är en högtalare som kommer att ge dina fester och evenemang en unik och minnesvärd upplevelse. Med en kraftfull ljudkapacitet på 1100 watt kommer du att kunna pumpa ut ljud som fyller varje hörn av rummet och får dina gäster att dansa hela natten lång.

Idealisk för stora utomhusevenemang och fester
Denna högtalare är perfekt för stora utomhusevenemang och fester, tack vare sin robusta design och vattentåliga yta som skyddar den från väder och vind. Dessutom kan du koppla samman två JBL PARTYBOX-högtalare trådlöst eller via kabel för att skapa en stereoeffekt och ett ännu kraftfullare ljud.

En imponerande högtalare med inbyggd ljusshow och appstyrning
Men det är inte bara ljudkvaliteten som gör denna högtalare så speciell. Med en inbyggd ljusshow med över 20 olika ljusmönster, kommer dina fester att bli ännu mer imponerande och minnesvärda. Du kan även ansluta din högtalare till en app och styra allt från musik till ljuseffekter och mikrofonvolym.

Kontrollera PartyBox med armbandet
Med det LED-upplysta handrörelsearmbandet DJ Party Band kan du enkelt styra din PartyBox med enkla handrörelser. Genom att klappa aktiveras den första ljudeffekten, medan en skakning aktiverar den andra. Du kan även växla mellan olika ljusmönster genom att rotera. Detta gör det enkelt att anpassa musikupplevelsen efter dina önskemål, samtidigt som det skapar en interaktiv upplevelse för festdeltagarna. Handrörelsearmbandet är ett utmärkt tillbehör för alla som vill ta sin fest till nästa nivå med hjälp av teknikens kraft.

Koppla in och kör igång på scenen
Med mikrofon- och gitarringångar kan du enkelt koppla in en mikrofon eller gitarr och använda dem tillsammans med din högtalare. Detta är en praktisk funktion för musiker som vill uppträda eller öva med en förstärkare, eller för personer som vill hålla tal eller sjunga karaoke med hjälp av en mikrofon.

DJ Pad - Skapa musik på språng
DJ Pad är en mångsidig musikskapande funktion som låter dig spela trummor, gitarr och piano med hjälp av en styrplatta. Det är en idealisk lösning för musikskapare på språng som vill spela in och skapa slingor i realtid.

Praktiskt handtag och hjul
Högtalarens handtag och dolda hjul är en praktisk funktion som gör det enkelt att flytta högtalaren utan att behöva bära den, vilket kan vara särskilt användbart för utomhusevenemang eller vid användning på olika platser. Dessutom möjliggör handtaget och hjulen en säker och praktisk förvaring av högtalaren när den inte används.

Så vad väntar du på? Gör dig redo för en fest som ingen kommer att glömma med JBL PARTYBOX 1000EU!

Val av leveranssätt bestäms av ditt postnummer. Ange postnummer i kassan för att se dina alternativ. Du kan alltid välja att hämta, utan kostnad, i din närmaste Elon-butik. Lycka till med ditt köp och hör av dig till oss om du har några frågor kring leveranser.

Varumärke JBL
EAN 6925281954405
Display Name JBL PARTYBOX 1000EU
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 15.87 kg
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Frekvensrespons 0 Hz
Max uteffekt 1100 Watt
Produktlinje JBL PartyBox
Märke JBL
Färg Svart
Typ av produkt Högtalare
Anslutningstyp Linjeingång för ljud (minihörlurskontakt, stereo 3,5 mm) ¦ Linjeingång för ljud (RCA-telefon x 2) ¦ Mikrofon (telefon 6,3 mm) ¦ Gitarrljudinmatning (telefon 6,3 mm) ¦ USB (4 pin USB typ A)
Förpackad kvantitet 1
Nätspänning AC 120/230 V
Typ Högtalare
Förstärkningstyp Aktiv
Anslutningsteknik Trådlös
Max uteffekt 1100 Watt
Högtalartyp Aktiv
Frekvensrespons 30 - 20000 Hz
Vikt 34.7 kg
Toppström 1100 Watt
Ytterligare egenskaper True Wireless Stereo (TWS) system
Anslutningsgränssnitt Bluetooth
Designfunktioner LED-effekter
Designfunktioner LED-effekter, inbyggda hjul
Strömkälla Inbyggd strömförsörjning
Strömkälla Inbyggd strömförsörjning
Förstärkare Integrerad
Gränssnitt Bluetooth
Högtalarinformation Högtalare - aktiv
Typ Laddningsbart
Alternativ USB-laddning (strömbanksfunktion)
Alternativ USB-laddning (strömbanksfunktion)
Källa för medieinnehåll USB-värd
Peak Power 1100 Watt
Modellserie som produkten är del av Modell 1000
Färg Svart
Färgkategori Svart
Vårt artikelnummer: 118882

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris