Soundbar

JBL Cinema SB170

  • Uteffekt 220 W
  • Trådlös subwoofer ger extra djup bas
  • Inbyggt Dolby Digital
  • Trådlös musikströmning via Bluetooth
  • HDMI ARC
Full produktbeskrivning
Pris
2 990 :-

Soundbar JBL Cinema SB170

Imponerande och balanserat ljud med Bluetooth och HDMI-ARC
Upplev en ny nivå av ljudkvalitet med JBL Cinema SB170 Soundbar. Med en systemeffekt på 220 W, Dolby Digital-teknik, optisk och HDMI ARC-anslutning, 4 kraftfulla fullregisterelement och en trådlös subwoofer, ger den dig en imponerande och balanserad ljudupplevelse för både film och musik. Den har även Bluetooth för trådlös uppspelning av musik från alla enheter. HDMI-ARC-anslutningen med en enda kabel garanterar en problemfri användarupplevelse. Njut av den ultimata ljudupplevelsen med JBL Cinema SB170 Soundbar.

Otroligt, kraftfullt ljud med en uteffekt på 220 W
Få en uppslukande biokänsla med det otroligt kraftfulla ljudet som en uteffekt på 220 W ger. Oavsett om du tittar på en film eller lyssnar på musik, kommer det kraftfulla ljudet att få dig att känna som om du är mitt i handlingen. Känn musik och filmer på ett helt nytt sätt med en otrolig uteffekt på 220 W.

Speciellt ljudläge för bättre röståtergivning med Voice-knappen
Missa aldrig ett ord i dina favoritfilmer igen med det speciella ljudläget för bättre röståtergivning. Tryck enkelt på "Voice"-knappen på fjärrkontrollen för att öka tydligheten och få en kristallklar ljudupplevelse. Uppfatta filmer som aldrig förr med detta praktiska och användarvänliga ljudläge.

Trådlös subwoofer – extra djup och nervkittlande bas utan sladdar
Få en ännu mer intensiv musik- och filmupplevelse med trådlös subwoofer. Känn njutningen av en djup och nervkittlande bas utan att behöva oroa dig för sladdar. Delta i musik och filmer med ett helt nytt ljudläge med trådlös subwoofer som ger extra djup och kraft i basen.

Ultimata filmupplevelser med inbyggt Dolby Digital
Erfar filmer som aldrig tidigare med inbyggt Dolby Digital. Denna teknik ger en kristallklar ljudkvalitet och realistiska surroundljud, vilket gör att du känner dig som om du är mitt i handlingen. Inbyggt Dolby Digital ger en ultimat filmupplevelse och gör att du får det mesta av din filmtittande.

Trådlös musikströmning via Bluetooth
Strömma musik trådlöst från valfri mobil enhet. Njut av friheten att strömma musik trådlöst från vilken enhet som helst med Bluetooth-tekniken. Strömma musik från din smartphone, surfplatta eller bärbara dator utan att behöva koppla in sladdar. Trådlös musikströmning med Bluetooth ger dig möjlighet att glädja dig åt musiken på ett bekvämt och flexibelt sätt.

Enkel och problemfri anslutning med HDMI ARC
Gör inkopplingen enkel och problemfri med HDMI ARC-anslutningen som endast kräver en kabel. Slipp krångel med flera sladdar eller komplexa inställningar. HDMI ARC-anslutningen gör det möjligt att ansluta enheten till TV:n med en enda kabel och få enkel åtkomst till dina favoritfilmer, musik eller spel. Upplev enkelhet och bekvämlighet med HDMI ARC-anslutningen.

Varumärke JBL
EAN 6925281990687
Display Name JBL Cinema SB170
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 0 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 0 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 0 mm
Produktens vikt i kg. Vikt (kg) 5.9 kg
Vårt artikelnummer: 119150

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris