Skärbräda

JAMIE OLIVER TEFAL Chopping Board Small

  • 28 x 21,5 x 2 cm
  • Praktiskt spår som samlar upp saft från kött och frukt
  • FSC-certifierat akacia-trä
  • Passar både förberedelse och servering
Full produktbeskrivning
Pris
449 :-

Skärbräda Chopping Board Small, Jamie Oliver/Tefal

Skärbrädan Chopping Board Small är en oumbärlig och elegant skärbräda som är perfekt för användning i köket. Den har tagits fram i samarbete mellan Jamie Oliver och Tefal. Skärbrädan mäter 28 cm i längd, 21,5 cm i bredd och är 2 cm tjock. Den är tillverkad av akacia och är så snygg att den förtjänar en plats på bordet. En riktigt bra skärbräda är köksredskapet du inte kan vara utan. 

FSC-certifierat trä
Träet som används till skärbrädan är FSC-certifierat, vilket betyder att det kommer från en hållbart förvaltad skog. Detta gör att du kan känna dig trygg med att skärbrädan är miljövänlig.

Praktiskt spår
Skärbrädan har också ett praktiskt spår som gör det enklare att skära kött och frukt. Spåret hjälper till att fånga upp safter och vätskor från det som skärs, vilket minskar röran på köksbänken och gör det enklare att rengöra.

Mångsidig användning
Du kan använda denna lilla skärbräda för att förbereda frukt till frukosten, kärna ur och skiva chili, hacka nötter och skära citrusklyftor för garnering, eller en välförtjänt gin och tonic när matlagningen är klar! Den kommer att vara din go-to-skärbräda för alla dina behov.

Stilren design
Utöver dess praktiska användning är skärbrädan också en snygg dekoration för köksbänken. Den ser fantastisk ut och kommer att förbättra utseendet på ditt kök.

Varumärke JAMIE OLIVER TEFAL
EAN 3168430341630
Allmänt
Färg Natur
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 222 mm
Anger produktens höjd i mm. Höjd (mm) 25 mm
Anger produktens djup i mm. Djup (mm) 296 mm
Vårt artikelnummer: 118595

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris