Markstativ luftvärmepump

Canvac SCD500002

  • Fast och säker grund för din luftvärmepump
  • Pulverlackerat stål som står emot väder och vind
  • Smidig och enkel installation på markplattor eller liknande
Full produktbeskrivning
Pris
1 090 :-
Canvac logo

Markstativ luftvärmepump 22-104 Canvac

När det kommer till installation av luftvärmepumpar är markstativet från Canvac (22-104, även känd som SCD500002 i produktbladet) ett optimalt val. Den fristående konstruktionen möjliggör större flexibilitet vid installation, och ser till att din pump är säkert förankrad.

Robust konstruktion i pulverlackerat stål
Markstativet är tillverkat av pulverlackerat stål, ett material känt för sin hållbarhet. Det garanterar en lång livslängd och står emot de tuffaste väderförhållandena, samtidigt som det adderar en stilren touch till din installation.

Enkel installation på alla underlag
Oavsett om du planerar att installera utedelen på markplattor eller något annat liknande underlag, är installationen av detta markstativ smidig och okomplicerad. Den flexibla designen gör att du kan ha en problemfri installation, utan att kompromissa med stabiliteten.

Canvac – ett märke du kan lita på
Canvac är ett namn du kan lita på när det gäller tillbehör till luftvärmepumpar. Med en lång historia av kvalitativa luftvärmepumpsprodukter, kan du vara säker på att du får en produkt som uppfyller dina förväntningar och mer därtill.

Mått
Bredd: 87 cm
Höjd: 40,5 cm
Djup: 39 cm

Varumärke Canvac
EAN 7332150965179
Dimensioner
Anger produktens bredd i mm. Bredd (mm) 448 mm
Vårt artikelnummer: 22-104

Vill du veta mer om den nya energimärkningen, klicka här

Medlemspris